| Kojenecká voda - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, máte někdo filtr na vodu, která je vhodná pro kojence (bez dusičnanů)?
Linda | 24.11.2021 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecká vodaTaky nad takovým filtrem uvažuju, balené vodě nevěřím..
Odpověď Sabča | 28.11.2021 00:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecká vodaPodívejte se na nabídku https://www.dionela.cz/ mají filtry i na kojeneckou vodu, je to česká výroba takže filtry jsou opravdu spolehlivé, získali i ocenění za jejich technologii a vyhráli v dTestu.
Odpověď Linda | 1.12.2021 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kojenecká vodaTo vypadá dobře, moc děkuju za radu, líbí se mi to.
Odpověď Sabča | 1.12.2021 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kojenecká vodaNení zač, doporučuju se s nima domluvit na výběru pokud si nejsi jistá, jsou moc ochotní a opravdu se vyznají, tím že filtry přímo vyrábějí.
Odpověď Linda | 2.12.2021 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kojenecká vodaJasně, moc děkuju, už jsem jim psala :)
Odpověď Sabča | 2.12.2021 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kojenecká vodaNení za co, ráda jsem poradila, já to dlouho vybírala tak ráda ušetřím někomu dalšímu čas :D
Odpověď |