| Vrásky - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, máte prosím tip, kam v Praze na ošetření pleti? Myslím tím na redukci vrásek... Budu ráda za tipy a doporučení z vlastní zkušenosti. Andrea | 24.11.2021 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | VráskyNěkolik let se udržuju díky této klinice www.aetherclinic.com kde ti pomůžou k tomu, aby si sama se sebou byla spokojená a vypadala perfektně. Odpověď Mirka | 28.11.2021 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VráskyJaké ošetření podstupuješ ? :) Odpověď Edita | 25.11.2021 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | VráskyNemáte vyzkoušené i nějaké krémy, které by působily na vrásky ? Odpověď Karolína | 8.12.2021 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VráskyVzhledem k tomu, že mám citlivější pokožku, tak jsem se rozhodla vyzkoušet ještě pleťovou péči od topicremu, protože ty předchozí co jsem měla mě štípaly, ale tady tu kosmetiku snáším velice dobře. Odpověď Silva | 21.12.2021 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VráskyTo jsem ráda, že o tom vím, protože jsem atopik a jenom tak něco nesnesu, tak to asi vyzkouším, když čtu, že to sérum neštípe. Odpověď Adina | 11.12.2021 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | VráskyJá jsem si myslela, že jen nějaká domácí péče v podobě krémů a tak bude stačit. No ale ne... To ošetření pleti od profíků je prostě sem tam potřeba. Odpověď Kamča | 29.1.2022 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | VráskyJá bych chtěla zkusit přírodní kosmetiku, osvědčila se vám někomu nějaká značka?
Odpověď Adéla | 30.1.2022 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VráskyTaky hledám přírodní kosmetiku, nějakou účinnou i na vrásky
Odpověď Helena | 31.1.2022 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VráskyZačala jsem se teď právě dívat na složení kosmetiky a potom co jsem četla chci přejít na přírodní kosmetiku.
Odpověď Hana | 17.2.2022 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VráskySkvělá je česká bio kosmetika Snopek, tenhle krém na vrásky je úžasnej https://www.biosnopek.cz/pece-o-plet/bio-pletovy-krem-na-extra-vyzivu/
Odpověď Kamča | 21.2.2022 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VráskyTo vypadá moc dobře, děkuju, rovnou objednávám, děkuju :-)
Odpověď Marta | 23.2.2022 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VráskyPodle složení musí asi krásně vonět že?
Odpověď Marta | 26.2.2022 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: VráskyTak jsem si ho objednala tak se na něj těšíím :))
Odpověď Nikola | 15.7.2022 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VráskyNo krémy vám s omlazením respektive zpomalením stárnutí nepomůžou .. je potřeba užívat něco, co má vliv na tvorbu kolagenu a elastinu. Odpověď Valinka | 31.1.2022 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | VráskyJá jsem taky používala drahou kosmetiku a na ty vrásky nic nepomáhalo. Nakonec chodím na kliniku na tohle ošetření https://aetherclinic.com/treatment/mikrojehlickova-radiofrekvence-obliceje-a-tela/. Tam jsou super, pečlivý. Ošetří mě a ještě jsem od nich dostala doporučení na kosmetiku, která mi pomáhá. Takže jsem spokojená :) Odpověď Miriam | 18.7.2022 08:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | VráskyCo nějaká neinvazivní metoda omlazení? Nejsem zastáncem tady těch zásahů do těla, to s člověkem neudělá nic dobrého :/ Odpověď Sára | 25.7.2022 17:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VráskyTady ten anti-agingi drink může být super https://www.instagram.com/p/CembmTWr7bC/
. Narazila jsem na něj na instragramu a určitě ho vyzkouším. Odpověď Marcela | 21.8.2022 00:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | VráskyVrásky mi dělají opravdu starosti. Chtěla bych se jich nějakým způsobem zbavit. Zvládnete mi poradit? Jak se jich zbavit nadobro? Odpověď Lucie | 22.8.2022 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VráskyVíte s čím mám dobrou zkušenost? Pořídila jsem si žehličku na vrásky. Podařilo se mi je tak dokonale vyhladit. Navíc je to velice příjemné, vždy mi to perfektně rozmasíruje obličej. Odpověď Marcela | 24.8.2022 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VráskyPopravdě jsem nevěděla, že existuje něco jako žehlička na vrásky. Kde jste si ji koupila? Odpověď Lucie | 28.8.2022 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: VráskyMě se právě díky ní podařilo vrásek pěkně zbavit. Navíc je to opravdu příjemné, ráda ji používám https://www.kingrayshop.cz/p/mikroprudova-a-radiofrekvencni-zehlicka-proti-vraskam-no-time Odpověď |