| Vánoční úklid - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, mám dotaz. Jak jste na tom doma s úklidem? Myslím tím, čím uklízíte? Já si docela dost potrpím na eko produkty. Doporučíte prosím nějaké eko čistící prostředky? Blíží se vánoce a s nimi teda veliký vánoční úklid... tak ať jsem nachystana :D eurona by cerny - j | 30.12.2021 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční úklidJo vánoční úklid mi vždycky zabere hodně času. Ale to asi každému. Nejhorší je pro mě umývání oken, protože už bývá zima a chladno. někdo si umývá okna už dopředu, ale to pak nejsou na Vánoce krásně čisté a já mám ráda, když je všechno čerstvě naleštěné. Často uklízím s Euronou, protože u Eurona by Cerny mají výrobky, které mi vyhovují a krásně voní. Mají tam třeba vůně do vysavače nebo prostředky na praní. Však mrkněte třeba sem www.katalogdrogerie.cz Odpověď Lucie | 27.1.2022 12:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční úklidChtěla jsem letos mít klidné Vánoce, a tak jsem si na úklid najmula firmu. Našla jsem v Praze firmu https://www.uklidprahacz.cz/ , která dělá úklid za dobrou cenu. Když jsem viděla, jak precizní úklid dělají, tak jsem se domluvila na pravidelném uklízení a díky tomu teď ušetřím spoustu času. Odpověď |