Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Hladina cukru v krvi

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hladina cukru v krvi - diskuze na toto téma
Musím si pravidelně měřit cukr a dodržovat speciální jídelníček. Jakou máte zkušenost s potravinami, které tělu moc nezvyšují hladinu cukru v krvi? nad rámec diet?

Klaudie | 5.12.2021 16:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hladina cukru v krvi
Nejenom správný jídelníček dokáže tělu udržovat si správnou hladinu cukru v krvi. Já jsem si začala kupovat a pravidelně užívat potravinový doplněk stravy, který tělu pomáhá udržovat správnou hladinu cukru v krvi.

Odpověď
Mirka | 7.12.2021 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hladina cukru v krvi
Jaký potravinový doplněk jste prosím začala užívat?

Odpověď
Klaudie | 8.12.2021 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hladina cukru v krvi
Začala jsem užívat potravinový doplněk www.glukorizin.cz/ , který svým složením přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi. Ono to můžete pak i sama sledovat, když si budete cukr měřit. Vše jsem i konzultovala s diabetologem, který mi to schválil.

Odpověď
Tereza Valachová | 20.4.2022 01:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hladina cukru v krvi
Dobrý den, hledám pro svého otce nějaký jednoduchý glukometr, aby si sám mohl měřit hladinu cukru v krvi. Máte někdo zkušenost, co by mohl zvládnout i starší člověk bez problémů?

Odpověď
Radka | 21.4.2022 00:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hladina cukru v krvi
Tátovi je 78 a bez problémů zvládá tento https://www.onlinerousky.cz/glukometr-beurer-gl-50-evo/ . Kupovala jsem mu ho před půl rokem a neměl ještě žádný problém. Z obchodu jsem mu kupovala i oxymetr a tlakoměr. Měl narozeniny, tak jsem ho kompletně vybavila z jednoho obchodu s dopravou zdarma nad 2 tisíce.

Odpověď
Marcela Pěničková | 21.8.2025 16:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hladina cukru v krvi
Mám dotaz ohledně měření cukru v krvi. Tedy v poslední době mi začaly hodně kolísat hodnoty, nikdy se mi to nedělo, tak podezírám špatné měření. Stalo se vám to? Tady https://www.diapil.cz/mereni-cukru-v-krvi/ píší co všechno ten cukr ale i měření ovlivňuje, ale i různé způsoby jak na to. Co byla příčina u vás?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné