Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Zabezpečení vozu pomocí GPS ?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zabezpečení vozu pomocí GPS ? - diskuze na toto téma
Jak zabezpečit auto před zloději? Máte zkušenost s gps vyhledáváním?

Denis | 11.12.2021 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zabezpečení vozu pomocí GPS ?
Mám a už jsem ho vyhodil. Dlouhou dobu jsem si myslel, jak mám auto dobře zabezpečené a pořád jsem zařízení kontroloval, jestli správně funguje. Kamarád si ho dával ve stejnou chvíli do auta také a o auto přišel. Už ho nikdy nikdo nenašel. Policie řekla, že gps dnes zloděj zaruší a je to. Jsou na to připraveni. To pak prostě nemá cenu, protože pokud někdo nastartuje bezklíčové startování auta, tak gps vyhledávání pro něj asi není překážkou. Teď mám auto zabezpečeno pomocí rádiové jednotky od společnosti provozující vlastní rádiovou síť, která je nezarušitelná.

Odpověď
Denis | 11.12.2021 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám a už jsem ho vyhodil. Dlouhou dobu jsem si myslel, jak mám auto dobře zabezpečené a pořád jsem zařízení kontroloval, jestli správně funguje. Kamarád si ho dával ve stejnou chvíli do auta také a o auto přišel. Už ho nikdy nikdo nenašel. Policie řekla, že gps dnes zloděj zaruší a je to. Jsou na to připraveni. To pak prostě nemá cenu, protože pokud někdo nastartuje bezklíčové startování auta, tak gps vyhledávání pro něj asi není překážkou. Teď mám auto zabezpečeno pomocí rádiové jednotky od společnosti provozující vlastní rádiovou síť, která je nezarušitelná.

Odpověď
Daniel | 13.12.2021 01:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zabezpečení vozu pomocí GPS ?
Takže máte v autě zase nějaké vyhledávací zařízení?

Odpověď
Denis | 15.12.2021 01:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zabezpečení vozu pomocí GPS ?
Ano, zabezpečení mám od společnosti https://www.sherlog.cz/zabezpeceni , která vám do auta nainstaluje aktivní rádiovou jednotku, která dokáže vysílat signál, i když se auto zavře třeba do odstíněného kontejneru.

Odpověď
Lenka | 28.2.2023 18:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsme uvažovali nad takovýmto zabezpečovacím systémem. Máme ale už dost staré auto a u něj něco takového asi moc nemá smysl. I starší auto si ale zaslouží zabezpečení. My jsme si tedy do toho našeho alespoň koupili obyčejný alarm z https://www.2din.cz/ Jen u něj teda nějak budeme muset seřídit citlivost, protože občas se spustí jen tak.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné