Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - E-shop se stříbrnými šperky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
E-shop se stříbrnými šperky - diskuze na toto téma
Zdravím, chtěla bych pro sestru a mamku objednat na vánoce stříbrné šperky. Dáte mi doporučení na e-shop, kde mají velký výběr, dobré ceny, a který je spolehlivý?

Adéla | 3.12.2021 14:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-shop se stříbrnými šperky
Dobrý den, za sebe doporučuji iocel. Mají fakt obrovský výběr a krásné stříbrné šperky. Na Vánoce tam mám pro mamku vybranou krásnou sadu náušnic a náhrdelníku.

Odpověď
Martina | 7.12.2021 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: E-shop se stříbrnými šperky
Holky a není to risk objednávat šperky na internetu? Dají se třeba vrátit, přece jen můžou šperky naživo pak vypadat jinak.

Odpověď
Adéla | 11.12.2021 09:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: E-shop se stříbrnými šperky
Ne, risk to není, nemusíte se vůbec bát! Pokud nebudete spokojená, šperky se dají klasicky vrátit do 14 dnů. Ale šperky mají krásné, budete určitě spokojená.

Odpověď
Káťa | 19.12.2021 16:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: E-shop se stříbrnými šperky
Holky, na Iocel se opravdu nemusíte bát šperky objednat, mají je 100% pravé, vše s puncem a nic nečerná nebo tak. Mám od nich několik stříbrných sad a vše je pořád jako nové a krásné.

Odpověď
Hanča | 28.2.2022 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-shop se stříbrnými šperky
Těch eshopů, kde prodávají stříbro je u nás dneska fakt hodně, ale je pravda, že některé z nich bohužel prodávají fakt pěkné šmejdy. Pokud nevadí, že se podělím, tak já mám teda výbornou zkušenost s tímto eshopem: https://www.sperky-prsteny.cz/stribrne-sperky-s178CZ Mám odtud pár prstýnků a i řetízek pro manžela jsem tam kupovala a všechno v pohodě. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné