Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - IVFko?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
IVFko? - diskuze na toto téma
Pěkný den, měla bych dotaz na ty maminky, co byly na IVFku... Zajímalo by mě, kde jste byly, jak se zadařilo a jak jste byly spokojené s přítupem personálu. Dekuji moc.

Alice | 1.1.2022 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVFko?
Ahoj, my jsme s manželem byli na dvou brněnských klinikách. Jedna soukromá, jedna v rámci porodnice. Na soukromé byl lepší přístup, ale výsledky žádné. Na doporučení jsme zkusili https://www.ivf-zlin.cz/ a jsem za to ráda. Přístup perfektní a zadařilo se!!! :)

Odpověď
Adina | 2.2.2022 13:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: IVFko?
Super, díky moc za info. Já jsem o ivf-zlin.cz už slyšela a právě hlavně dobré recenze. Uvažuju o tom, že zajdu tam. Jaká je tam čekačka?

Odpověď
Kajka | 2.3.2022 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: IVFko?
Ty jako ono je to různý... Já jsem třeba moc dlouho nečekala. Objednávají fakt rychle. Domluvíš se s nimi. Zavolej jim a sama uvidíš :)

Odpověď
Adina | 29.3.2022 19:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: IVFko?
Děkuji za info. Jo, máš pravdu, taky jsem nečekala. Už mám termín, tak se těším na první konzultaci. Do telefonu byli opravdu velmi milý.

Odpověď
Alča | 30.4.2022 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: IVFko?
Ahoj, tak kdy jdeš na tu IVF Kliniku Zlín? Nebo už máš po konzultaci? A dobrý, spokojená?

Odpověď
Adina | 30.5.2022 08:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: IVFko?
Ahoj, na IVF Klinice Zlín jsem už byla. Byla to první konzutace s vyšetřením. Mají kompletní info o mém stavu :) Cítila jsem se tam perfektně, byli tam moc milí a hodní. Fakt se tam cítím dobře.

Odpověď
Emili | 30.6.2022 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVFko?
Holky, vy co jste byly na IVF Klinice Zlín na tom IVFku... zajímalo by mě, zda jste byly jen tam, nebo zda jste před tím chodily i jinam? Jako zda máte srovnání...

Odpověď
Lili | 29.7.2022 09:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem teda prošla docela dost klinik, https://www.ivf-zlin.cz byla až moje 4. volba. Docela toho lituju, protože tady jsem se cítila nejlíp. Kdybych ji zvolila hned, tak si ušetřím docela dost nervů :)

Odpověď
Vikky | 26.8.2022 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVFko?
Se Zlínem mám dobré zkušenosti, a pár dnů zpět jsem viděla, že mají zrovna zdarma při IVFku i při KETU EmbryoGlue zdarma, pokud teda člověk stihne zahájit léčbu v srpnu :)

Odpověď
Buffy | 31.10.2022 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jojo, četla jsem, že mají tuhle akci, ale to se mě netýkalo, my jsme byly na IVF Klinice Zlín až teˇna začátku měsíce.

Odpověď
Domča | 1.12.2022 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVFko?
K tomu EmbryoGlu, oni ho tam mají pořád :) Stačí se na něj zeptat. Oni poradí, kdy je vhodné toto medium využít. Hodně zvyšuje šance na uchycení.

Odpověď
Žaneta | 18.12.2022 13:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVFko?
Ano, je to tak. Ale oni tě o tom mediu budou informovat sami. My jsme byli na transferu, který se nezadařil a hned nám právě to EmbryoGlue nabídli. Dali nám k tomu info a my se pro něj rozhodli.

Odpověď
Ester | 6.6.2023 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No a to prosím tě, to EmryoGlue je hrazeno pojišťovnou nebo si to klientky hradí samy?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné