Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 03. května 2026, svátek má Alexej, zítra Květoslav
Vyhledávání

Diskuse - RESTART ÚVĚR pro firmy, podnikatele, živnostníky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
RESTART ÚVĚR pro firmy, podnikatele, živnostníky - diskuze na toto téma
RESTART ÚVĚR pro firmy, podnikatele, živnostníky Podnikatelský úvěr je určen firmám, podnikatelům, živnostníkům i OSVČ. Finanční prostředky lze využít na vše, na restart podnikání, překlenutí období, nákup materiálu, investici, úhradu faktur, oddlužení i exekuce. Podnikatelský úvěr je poskytován od 50.000,- do 60.000.000,- Kč. Splatnost úvěru je od několika měsíců až na 20 let. Úvěr je se zajištěním nemovitosti, komerčním objektem, bytem i družstevním, nebytovým prostorem i pozemky. Vše vyřídíte ON-LINE Email: wogeovahana@gmail.com whatsapp 723117416

Roman | 29.10.2022 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RESTART ÚVĚR pro firmy, podnikatele, živnostníky
Já bych byl s podobnými úvěry opatrný, obzvlášť v dnešní době. Měl jsem totiž před časem s.r.o. a takto jsem si napůjčoval stovky tisíc. Bohužel po čase se firmě přestalo dařit a začal jsem mít problém se splácením. No a pak nastala likvidace s.r.o. O tu se tehdy naštěstí postarala tato firma - https://www.konecpodnikani.cz Díky tomu byl celý ten proces o něco jednodušší.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné