| Liposukce ano nebo ne? Jak se rozhodnout? - diskuze na toto téma |
Jaký máte názor na liposukci, pokud se snažím s boky něco udělat už víc jak 4 roky cvičením, ale přes to nevypadají pořád tak, jak bych si to představovala?
Katka | 6.12.2021 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Liposukce ano nebo ne? Jak se rozhodnout? Já jsem se pro liposukci rozhodla, a to hlavně kvůli tomu, že jsem se snažila sama s tělem něco udělat cvičením, ale pořád to nešlo. Zvolila jsem liposukci pomocí vodního paprsku, která je pro tělo daleko méně náročná, než liposukce klasická, která hodně zasáhne i okolní tkáň. Odpověď Markéta | 8.12.2021 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Liposukce ano nebo ne? Jak se rozhodnout? Liposukci pomocí vodního paprsku? Kdo prosím takovou liposukci dělá? Nebo tedy kde se taková liposukce dělá? Odpověď Katka | 12.12.2021 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Liposukce ano nebo ne? Jak se rozhodnout? Nechávala jsem si dělat liposukci pomocí vodního paprsku od https://www.perfectclinic.cz/novinky/tvarovani-tela-vodnim-paprskem/ Když si jejich stránky otevřete, tak tam najdete kompletní informace. Mají pobočky v Praze, Brně a Liberci. Je to pro tělo opravdu mnohem méně náročné, než klasická liposukce. Odpověď |