| Jaký dárek pro 18 letou dceru? - diskuze na toto téma |
Doporučíte mi někdo prosím dobrý dárek pro 18 letou dceru? Co by se jí tak pod stromečkem mohlo líbit? Denisa | 4.12.2021 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaký dárek pro 18 letou dceru?Moje dcera si přeje kostýmek do práce a k tomu botky, akorát by chtěla zdravou obuv, tak hledám co by těm jejím požadavkům odpovídalo a zatím se mi nejvíc pozdává holik-shop kde mají sympatické polobotky. Odpověď Romča | 4.12.2021 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaký dárek pro 18 letou dceru?S manželem chceme dceři koupit novou televizi a zatím nám nejvíc padla tady tato www.orava.eu/sk/65-4k-android-smart-led-televizor-s-wifi-lt-andr65-a01 Odpověď Aneta | 5.12.2021 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaký dárek pro 18 letou dceru?Fungují jenom přes eshop nebo jsou k dostání i v elektru ? Odpověď Kacenka | 7.12.2021 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaký dárek pro 18 letou dceru?Ahoj, má dcera dostala k jejím 18. narozeninám autoškolu. Je moc šikovná a zvládla ji hned na poprvé, takže teď vybíráme její první auto. Jedno ojeté, ale v dobrím stavu jsme vyhlédli tady, na této webové stránce: https://autobazar.biginzerce.cz/. Není to nic extra, ale jako první auto poslouží snad dobře! :-) Odpověď Lenka | 7.12.2021 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaký dárek pro 18 letou dceru?Ahoj, také jsem přemýšlela co letos pro dceru na Vánoce. Rozhodla jsem se jí koupit něco, co si bude držet hodnotu, protože kupovat televizi nebo mobil, to prostě za rok dva už nebude mít hodnotu žádnou. Rozhodla jsem se ji proto pořídit provázkový náramek s diamantem, který si bude držet svoji hodnotu stále. Odpověď Žaneta | 8.12.2021 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaký dárek pro 18 letou dceru?Kolik stál provázkový náramek s diamantem? Jak velký diamant tam je? Kde jste ho koupila? Docela by mě totiž zajímalo, jak to vypadá. Odpověď Lenka | 13.12.2021 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaký dárek pro 18 letou dceru?Provázkový náramek stojí právě podle toho, s jak velkým diamantem je. Já jsem kupovala tento https://www.tiami.cz/provazkovy-naramek-sweetie-z-ruzoveho-zlata-s-diamantem/ z růžového zlata s diamantem. Náramek má laboratorní diamant, který vzniká v laboratoři za speciálních podmínek. Je stejně kvalitní jako klasický diamant, jen není potřeba k němu tolik lidské práce. Odpověď saška | 9.12.2021 18:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaký dárek pro 18 letou dceru?Co třeba bělící pastu? nebo bio šampon? Odpověď Cindy | 10.12.2021 09:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaký dárek pro 18 letou dceru?joo, super belici je třeba od urtekramu, znáš? Odpověď Darina | 12.12.2021 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaký dárek pro 18 letou dceru?co třeba nějaké vlasová kosmetika? Odpověď Cecilka | 14.12.2021 11:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaký dárek pro 18 letou dceru?Máš něco konkrétního na mysli? Odpověď darina | 16.12.2021 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaký dárek pro 18 letou dceru?jednoznačně doporučuji www.milujubio.cz, tam seženu vždy vše a je to bio kvalita Odpověď Daniela | 17.12.2021 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jaký dárek pro 18 letou dceru?co tam kupuješ? Odpověď Daniela | 20.5.2025 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaký dárek pro 18 letou dceru?Dlouho jsem přemýšlela, čím udělat své dceři radost k narozeninám. Už nějakou dobu toužila po vlastním skútru. Nechtěla jsem ale nic „no name“, co se brzy rozpadne. Nakonec jsem narazila u https://www.jiromoto.cz/index.php?menu=14 a tam mě zaujal Yuki 125i Matrix III. Vypadá moderně, má dobré recenze a hlavně je lehký, snadno ovladatelný a ideální pro mladší řidiče. Dcera byla nadšená! Skútr je spolehlivý, startuje bez problémů, má příjemné ovládání a skvělý poměr cena/výkon. A musím říct, že i komunikace s obchodem byla skvělá. Poradili, doporučili i helmu a doplňky. Rozhodně nelituju, že jsem nakoupila právě u nich.
Odpověď |