| Plínky s indikátorem vlhkosti - diskuze na toto téma |
Zdravím, nemáte tip na plínky, které mají indikátor vlhkosti, aby bylo hned vidět, že mimčo potřebuje přebalit, poradíte? Marika | 4.12.2021 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plínky s indikátorem vlhkostiAhoj, značka Bella Happy indikátor vlhkosti má. Je to super hlavně když přijdete z porodnice, v těch prvních měsících, je to super pomoc. Odpověď Lída | 6.12.2021 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plínky s indikátorem vlhkostiPravda, na tom proužku hned krásně poznáte, že prcek potřebuje poradit. Je to super věcička, taky plenky kupuju a jsem moc spokojená. Odpověď Elis | 12.12.2021 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plínky s indikátorem vlhkostiHolky, nevložily byste mi na plínky odkaz? Odpověď Lída | 15.12.2021 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Plínky s indikátorem vlhkostiAno, plenky objednávám tady https://www.mall.cz/plenky-bella/bella-happy-1-new-born-25kg-78-ks Odpověď Kristýna | 26.4.2022 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plínky s indikátorem vlhkostiZaujaly mě plenky nappy, nemáte je vyzkoušené ? Odpověď |