| Elanin - diskuze na toto téma |
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s doplňkem stravy Elanin od značky Woykoff? Měl by fungovat na zpomalení stárnutí, děkuji za komentáře. Katka | 4.12.2021 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | ElaninZdravím, já ho pravidelně kupuju rodičům ať už k narozeninám nebo k Vánocům. Moc si Elanin chválí a prej funguje jak má. Užívají ho už dlouho a teď na Vánoce jsem jim ho zase koupila :) Odpověď Lucie R. | 6.12.2021 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ElaninAhoj, taky bych ho rodičům pořídila jako dárek na Vánoce, poradíte prosím, kde Elanin mají a mohla bych ho objednat online? Odpověď Katka | 11.12.2021 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ElaninZdravím, já Elanin objednávám přímo na stránkách Woykoff, tady máte odkaz https://eshop.woykoff.com/elanin Mají na něj zrovna slevu :) Odpověď Gábina | 20.12.2021 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | ElaninZdravím, to je doplněk stravy nebo tak něco? Poradíte jak se užívá a pro koho se hodí? Odpověď Katka | 22.12.2021 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ElaninZdravím, Elanin je prášek a stačí ho rozpustit v pití nebo přimíchat do jídla. Balení obsahuje kúru na 30 dní a je pro lidi 50+. A ano, je to doplněk stravy. Odpověď |