| Úmrtí psa doma - diskuze na toto téma |
Zdravím, poradíte co dělat když doma umře hodně stary pejsek? Není třeba nějaká služba, která by pomohla? Jsem z Brna. Hana | 9.12.2021 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úmrtí psa domaAhoj, mrkni na krematoriumzvirat.cz Nabízí toho hodně, ale hlavně pomůžou a člověk to má fakt bez starostí! Jejich služby můžu z vlastni zkusenosti doporučit. Odpověď Martina | 13.12.2021 00:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Úmrtí psa domaMoc děkuji, teď se mi úplně ulevilo, ze na to nebudu sama! Projela jsem jejich stránky a určitě jejich služeb využiju až to prijde. Odpověď Lea | 23.12.2021 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Úmrtí psa domaZdravím, kontakt na Krematorium zvířat si nechám. Náš pejsek Hugo je už taky stary a clověk nikdy neví, kdy se mu bude kontakt hodit. Odpověď Anna | 16.12.2021 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úmrtí psa domaHolky a postarají se treba i o kočky, nevíte? Mám teď tři hodně staré kočičky a taky čekám co bude. Odpověď Hana | 19.12.2021 18:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Úmrtí psa domaAno, Krematorium zvířat se postarají o kterékoliv zvířátko, i o kocicky. Odpověď Kateřina | 22.12.2021 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úmrtí psa domaDobrý den, já je musim taky doporučit, pomohli nám hodně s pejsekm. O všechno se postarali, je to důstojný odchod, když je pejsek tak dlouho soucasti rodiny. Odpověď Galetta | 18.6.2025 07:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úmrtí psa domaJe několik možností. Můžete ho někde zakopat, nebo je tu samozřejmě psí hřbitov. U něj budete dávat něco málo za pronájem a týká se vás taky údržba hrobu. Ale to za vás kdyžtak zvládne firma https://www.cleaningangel.cz/ kdybyste si na to nevěřili. No, každopádně je to vždycky lepší než tu mršinu někam zahodit. Takové lidi fakt nechápu. Odpověď |