| Dárek pro desetiletého syna pod stromeček - diskuze na toto téma |
Doporučíte mi prosím někdo, co pod stromeček pro desetiletého syna? Co by se mu tak mohlo líbit?
Radek | 13.12.2021 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro desetiletého syna pod stromeček Tak to máme doma stejně staré dítě. Kupoval jsem mu letos pod stromeček na jeho přání auto na dálkové ovládání. Tak jsem se do výběru zanořil, až jsem mu koupil terénní autíčko za 3 tisíce, které má dvě baterie a může s ním jezdit kdekoliv. Nevadí mu totiž ani prach a voda. Odpověď Jana | 14.12.2021 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro desetiletého syna pod stromeček Takže s ním jezdí venku? To by se tomu našemu asi také mohlo líbit. Kde jste to koupil prosím? Podívala bych se určitě také... Odpověď Radek | 15.12.2021 12:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro desetiletého syna pod stromeček Jasně podívejte se na stránky obchodu https://www.rcobchod.cz/produkty/mz-climb-pro-90-minut-jizdy-v-terenu-1-14-oranzova-P88075.html Dokonce jsem se díval, že ještě garantují doručení do vánoc, když se objednávka udělá do 20.12 Odpověď |