Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Problémy s imunitou

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Problémy s imunitou - diskuze na toto téma
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Trpím už 4. týden nachlazením a doktor říká, že mám brát probiotika. Nabídl mi Probio C + D. Nemáte s tím někdo zkušenost? Nebo poradíte něco lepšího? Děkuji za odpovědi. :)

Jitka89 | 25.6.2017 23:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Ja jsem Probio C+D brala a problémy s imunitou mi zmizely, takže si myslím, že Váš doktor vám nenabízí zajíce v pytli :)

Odpověď
Petra69 | 29.6.2017 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Problémy s imunitou
Dobře, děkuji za odpověď, probiotika jsem už koupila a trochu se mi to zlepšilo po pár dnech. Věřím, že do týdne, do dvou už bude vpořádku a třeba mi to pomůže i dlouhodobě. :)

Odpověď
simča | 15.7.2017 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Problémy s imunitou
Já za sebe mohu doporučit vakcinal sirup. Je to skvělý přípravek na posílení imunity. Od té doby co ho pravidelně užívám, jsem bez rýmy, kašle, nachlazení. Mrkněte na www.vakcinal.cz.

Odpověď
Echovkova6 | 29.10.2017 00:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě teda příjde, že mi nezabírá snad nic....

Odpověď
Verca | 11.8.2017 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Ahoj byvam ted dost casto na hromade,tak moje imunita je na bodu mrazu. Nemate neco osvedceneho na poisileni imunity?

Odpověď
Klára | 11.8.2017 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vyzkoušej ženšen,ten je dobrý na podporu imunity a nejen imunity.

Odpověď
Verca | 11.8.2017 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A kde ho koupim v lekarne?

Odpověď
Klára | 11.8.2017 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Problémy s imunitou
Kupuji si ho tady mají ho tu kvalitní a v XL balení,takže ti vydrží na dlouho https://eshop.guaranaplus.cz/zvyhodnene-xl-baleni/zensen-pravy-xl-400-kapsli . Vyzvedávám si to vždy v zásilkovně

Odpověď
Verca | 11.8.2017 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Problémy s imunitou
Tak jsem trosku zacetla,maji tam teda opravdu velky vyber asi to nebude jen zensen ☺

Odpověď
Jenny17 | 21.8.2017 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Jakmile na sobě začnu pociťovat náznaky nachlazení, začnu hodně pít, ideálně bylinné čaje. Pitím se tělo pročišťuje, i když to nachlazení třeba nezastaví, určitě to není na škodu.

Odpověď
Aidaline | 24.8.2017 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Z jakých konkrétních bylinek si vaříš ty čaje?

Odpověď
Iwett | 23.8.2017 18:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
S imunitou rozhodně souvisí správná životospráva, ovšem po dlouhodobé nemoci je to s tou mojí i přes veškerou snahu docela zlé. Z nadcházejícího podzimu a zimy mám upřímně strach. Jak mohu imunitu ještě posílit než příjdou chladné dny?

Odpověď
K_a_j_a | 24.8.2017 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Příznivý vliv může mít i detox svet-zdravi.cz/clanky/detoxikace, nemusíš dělat nic extrémního, třeba zkus tu chlorellu. Jinak samozřejmě pohyb, můžžžeš zkusit i otužování.

Odpověď
Janča | 21.9.2017 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Ahoj, poradíte mi někdo něco přírodního na podporu imunity a celkově na posílení organizmu?

Odpověď
Hankaa | 21.9.2017 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já bych ti doporučila vyzkoušet extrakt čagy Chaganela. Sama ho už chvíli užívám a hodně mě to řekvapilo.

Odpověď
Janča | 21.9.2017 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A prosím tě, ta čaga je co? To slyším poprvé?

Odpověď
Hankaa | 21.9.2017 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je to sibiřská houba, a má hodně dobrý účinky pro tělo. Z těch extremních podmínek si v sobě uchovává hodně cenných látek.

Odpověď
Petra Smutná | 21.9.2017 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky sem měla možnost čagu vyzkoušet a hodně mi pomohla s migrenama. Doporučila mi ji známá .

Odpověď
Petka444 | 23.10.2017 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A nebo vyzkousejte nejaky doplnek stravy nebo dlouhodobe probiotikum.. Jak tady v popisku pani psala Probio C+D je celkem osvedceny doplnek na posileni imunity. :)

Odpověď
Fahelka66 | 29.10.2017 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Slyšela jsem, že vyrábí teď i nějaký brusinkový doplněk. Nemáte s ním někdo zkušenost?

Odpověď
Petka444 | 29.10.2017 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano mají to na stránkách... www.pharmaagency.cz/humanni-produkty/e-shop.htm/prod_21/ No podle mě to bude hodně podobné tomu Probio C+D

Odpověď
Echinka8 | 29.10.2017 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
A nezkoušel jste někdo třeba čistý vitamín C nebo D? Taky dobrá prevence proti nachlazení..

Odpověď
Pamela | 24.1.2018 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Ahoj bývám často nemocná a ráda bych něco na podpoření imunity.

Odpověď
Jana | 25.1.2018 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Užívám chrom Naturica se zeleným čajem a vlákninou.

Odpověď
Sylva | 25.7.2018 12:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Bylo mi řečeno že mám nedostatek vitaminu D, tak se sháním čím bych si ho doplnila a narazila jsem na Vigantolvit,užívá ho někdo?

Odpověď
Saša | 27.7.2018 18:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den,užívám vigantolvit chvíli..zaujalo mne to že je to od stejné společnosti jako lék pro děti vigantol se kterým jsem byla u všech třech svých dětí vždycky spokojená:)

Odpověď
Miruš | 22.9.2018 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Nemáte zkušenost s doplňky od altaherby ? Dívala jsem se, že mají hodně věcí čistě přírodních založených na bylinkách akorát s ničím takovým nemám ještě zkušenost, takže budu ráda za nějakou odezvu

Odpověď
Staňka | 4.10.2018 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ty jsou na imunitu podle mě nejlepší, protože tím že neobsahují chemii tak tělu neškodí. S altaherbou zkušenosti nemám ale dívala jsem se na složení a je to značka ideál.

Odpověď
Sara | 25.9.2018 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Zkuste na imunity nějaké bylinky,my užívame vždy ty co nam dopooručuji v naši lekarne a maji i webovky zeleny-andel.cz

Odpověď
majka | 8.10.2018 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Co dáváte svým dětem na posílení imunity?

Odpověď
Mišule | 11.10.2018 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, pro děti je super www.sambucol-shop.cz/produkty-sambucol/sambucol-for-kids-sirup Je pro děti už od 1 roku a je přírodní, takže do děcka necpeš žádnou chemii. Dávám dceři na posílení imunity ve školce, a zatím se teda pořád držíme.

Odpověď
majka | 15.10.2018 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji, myslím, že ho taky vyzkoušíme.

Odpověď
Táňa | 9.10.2018 08:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Zkus spíše nějaké bylinky a bylinné čajiky,mě to vždy pomůže a kupuji to v zeleném andělu.

Odpověď
Jana | 4.4.2020 10:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ty bylinkové jsou nejlepší, je to nejzdravější forma, jak do těla něco dostat, protože ty co obsahují chemii už tělo zbytečně zatěžují.

Odpověď
Lenka | 14.4.2020 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máš s něčím takovým zkušenost ? Taky jsem zastánce tady těch přírodních přípravků právě proto, že tělo z nich mnohem víc má, protože nezatěžují tělo.

Odpověď
Jana | 5.5.2020 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám zkušenost s altaherbou, ta se na tyhle přírodní věci zaměřuje.

Odpověď
Vilma | 4.12.2020 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Co se týká posílení imunity, hlavně u dětí, tak za nás kozí kolostrum od www.betula.cz.

Odpověď
Gabriela | 9.12.2020 13:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vůbec jsem nevěděla, že kolostrum má takový vliv na posílení imunity a podporu obranyschopnosti organismu.Vyzkoušíme ho celá rodina.

Odpověď
Vilma | 14.12.2020 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máme taky zkušenost, že kolostrum taky usnadňuje a zkracuje léčbu řady nemocí, například rýmy, nachlazení, zánětů horních i dolních cest dýchacích.

Odpověď
Zita | 17.12.2020 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolostrum mě taky zaujalo. Už jsem ho u Betuly dětem objednala.

Odpověď
Jitka | 19.12.2020 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Máme s kolostrem jen ty nejlepší zkušenosti, jednak s posílením imunity, ale taky urychlení řady nemocí.

Odpověď
Darja | 21.12.2020 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Kolostrum užívám dlouhodobě, díky jeho účinkům u mě proběhlo onemocnění covidem mírněji.

Odpověď
Klára | 1.8.2021 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Osvědčily se vám nějaký probiotika? Doporučíte?

Odpověď
Nikola | 27.8.2021 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně se osvědčily tyhle https://www.naturevia.cz/e-shop/imunita-a-energie/laktobacily-5-atb/ jsou to opravdu kvalitní probiotika navíc s vitamínem C.

Odpověď
Klára | 28.8.2021 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuju za tip, vypadá to dobře tak to zkusím

Odpověď
Nikola | 30.8.2021 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No není za co, hlavně aby ti to pomohlo.

Odpověď
Romča | 31.8.2021 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tyhle si taky kupuju

Odpověď
Radka | 23.9.2021 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně je doporučila známá lékárnice že jsou opravdu kvalitní a za rozumnou cenu, teď je bereme s manželem oba.

Odpověď
Liběna | 5.10.2021 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Naše celá rodina užívá na podporu imunity kouzelné kapky od www.altherba.cz.

Odpověď
Tereza | 15.10.2021 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na stránkách Altaherba jsem se dočetla, že tyto kapky jsou zcela přírodní. To se mi moc líbí a určitě je vyzkouším.

Odpověď
Blanka | 20.10.2021 19:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My jsme od nich spokojeni s sirupem AltaHerba ze 14 bylin. Pravidelně ho dávám dětem než nastoupí do kolektivu.

Odpověď
Stela | 23.10.2021 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak dlouho je dětem dáváte? a Za jak dlouho zaberou?

Odpověď
Blanka | 25.10.2021 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Problémy s imunitou
Sirup dávám dceři, předtím než nastoupí do kolektivu a pak dlouhodobě po celou dobu co hrozí respirační choroby.

Odpověď
Marika | 10.10.2021 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Nedávno jsem si koupila novinku na imunitu Imunohelp od Naturevia. Vyhovuje mi jeho složení – Vitamin C, D, Echinacea, Rakytník, šípek, acerola a Zinek.

Odpověď
Mája | 17.10.2021 11:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nemohla jsem najít nic na imunitu v rostlinné kapsli, protože jsem veganka a toto můžu.

Odpověď
Milada | 30.9.2022 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Co je naprosto výborné na imunitu, tak je tento sirup, který bereme komplet celá rodina https://www.altaherba.cz/detox/ah-sirup-14-bylin. Bude to něco přes rok, kdy jsem se tady k tomu zázraku dostala a jsem za to ráda, protože je to znát na zdraví nás všech.

Odpověď
Katka | 30.10.2022 05:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Podle mě je Probio C+D velice dobrá volba, ale pokud se vám zdá, že u vás nemá žádný efekt pokuste se podívat po nějakých bylinných čajích, které dodají vašemu tělu také spoustu vitamínů. Moje kamarádka se při podobném problému obrátila na internetové stránky https://www.moje-doktorka.cz/, kde jí poradil praktický lékař Hradec Králové nějaké bylinkové doplňky stravy.

Odpověď
Jana | 7.2.2024 18:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Problémy s imunitou jsem začala mít když jsem začala špatně spát. Musela jsem začít víc pracovat, a díky tomu jsem s imunitou začala mít problémy. Jak ji zase napravit? S čím máte dobrou zkušenost?

Odpověď
Klára | 10.2.2024 14:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrá imunita to je opravdu základ. Dřív jsem byla pořád nemocná. V poslední době se mi ale podařilo s tím začít bojovat, a to díky tomu, že jsem začala brát pravidelně https://www.drmax.cz/preventan-akut-30-tbl Už v ústech, když se rozpouští tak buduje dobrou slizniční imunitu.

Odpověď
Lenka | 15.4.2024 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy s imunitou
Zdravím, chtěla bych se prosím poradit ohledně toho, jak bych mohla u svého muže podpořit jeho imunitu? Je pořád nemocný, když myslím pořád tak myslím opravdu pořád. Skoro jako naše dítě, které sotva jde do školky, tak hned onemocní. Co u dospělého muže dokáže pomoci k lepší imunitě?

Odpověď
Jana | 16.4.2024 07:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Manžel takhle začal když přestal manuálně pracovat a začal dělat v kanceláři. Nevím proč, ale najednou začal být hodně nemocný. Chtěla jsem mu nějak pomoci, a tak jsem hledala něco co by mu na to pomohlo. Chtěla jsem to řešit hlavně přírodní cestou, prostě žádná chemie. U toho jsem narazila na ginger shoty, kde hlavní složkou je zázvor. Ten dokáže imunitu opravdu podpořit. Je tam toho ale mnohem víc. Pije to každý den pravidelně už delší dobu a jeho imunitu je opravdu o hodně lepší.

Odpověď
Daniel | 17.4.2024 07:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To má váš manžel tedy štěstí, že má někoho, kdo se o něj takhle stará. Každopádně vybrala jsem mu dobře, též dávám pravidelně https://www.kratomworld.cz/collections/ke-kratomu/products/ginger-shot každý den a mohu teď s odstupem času říct, že mi to opravdu hodně pomohlo k lepší imunitě. Jsem na tom daleko lépe.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné