| Orální sex - máte ho často? - diskuze na toto téma |
Dopřáváte svému protějšku často orální sex? A co on vám? Oplácí to stejným dílem? Lenka | 14.12.2021 01:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Orální sex - máte ho často?Já jsem to dělala již od začátku. Přítel s tím však měl docela problém. Nevěděla jsem dlouho proč, ale je pravda, že já mu to dělám také pouze s kondomem. Tak jsem zkusila koupit orální roušku a od té doby mi to dělá pravidelně. I taková věc může být někdy překážkou. Odpověď Petra | 15.12.2021 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Orální sex - máte ho často?Rovnou se přiznám, že jsem pojem orální rouška ještě nikdy neslyšela. Kde se taková věc dá vlastně koupit? Odpověď Lenka | 17.12.2021 01:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Orální sex - máte ho často?Pro mě to také byla ze začátku novinka. Podívejte se na stránky https://www.e-kondomy.cz/kondomy/rouska-pro-oralni-sex , kde je prodávají od několika různých výrobců. Odpověď Gabka | 26.12.2021 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Orální sex - máte ho často?Dá se orální sex něčím zpestřit ? Odpověď Lenka | 27.12.2021 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Orální sex - máte ho často?Co zkusit takový ten jedlý kroužek na penis ? ;) Odpověď Vojtěch | 22.1.2023 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Orální sex - máte ho často?Kdyby mi ho manželka nedopřávala, tak už se mi asi ani nepostaví... Mám v poslední době dost problém s erekcí a nějak se mi nedaří ani narazit na prášky na erekci, které mi ho postaví... Máte jinou zkušenost? Odpověď David | 25.1.2023 00:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Orální sex - máte ho často?Také jsem měl chvíle, kdy bych ho bez toho nepostavil. Teď to už ale řeším pomocí prášků na erekci a do půl hodiny po tom co si ho vezmu mi stojí a můžu bez problémů souložit. Odpověď Vojtěch | 27.1.2023 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Orální sex - máte ho často?A jaké prášky na erekci máte teda vyzkoušené jestli se můžu zeptat a není to třeba tajné? Odpověď David | 31.1.2023 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Orální sex - máte ho často?No jasně že se můžete zeptat, jestli máte problém s erekcí, tak doporučím mrknout na https://www.supererekce.cz/3-lang Perfektní nástup, který se mi vždy rychle dostavil. Za mě prostě paráda a hlavně si můžete užít i několikrát za sebou. Odpověď |