| Sušené ovoce - diskuze na toto téma |
Kde prosím nakupujete sušené ovoce? Chci zdravě mlsat a doplňovat energii.
Adina | 18.12.2021 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sušené ovoceSušené ovoce a ořechy jsou důležitou součástí zdravého jídelníčku a dodávají energii. Máme je rádi celá rodina, dětem je dávám místo bonbonů, taky jim je přidávám do jogurtu. Nakupuji na www.svetplodu.cz
Odpověď Nora | 19.12.2021 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sušené ovoceVýborný tip, mají velký výběr. Mám ráda i ořechy, líbí se mi jejich namixování, chutná mi Základka a Tropic. Sušené ovoce mají nesířené a to je pro mě taky hodně důležité. Úprava sířením může vyvolat alergii a takto zpracované ovoce není vhodné pro děti.
Odpověď Zuzana | 21.12.2021 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sušené ovoceVe Světě plodů taky moc ráda nakupuji. Dětem chutná sušený ananas a mango. Manžel má rád jejich mixy. Já si pochutnám na ovoci třeba švestkách a banánu, taky má ráda mandle a kešu.
Odpověď Gabriela | 23.12.2021 18:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sušené ovoceDcerka nechce čerstvé ovoce, tak ji do jogurtu přidávám mrazem sušené jahody a maliny. Ty jí moc chutnají.
Odpověď Vanda88 | 31.5.2022 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sušené ovoceTaky jsem si nedávno kupovala sušičku ovoce a vyzkoušela jsem sušené snad veškeré ovoce co existuje :D Je to ňamka, ale po tom co jsem na základě recenze na susenedobroty.cz vyzkoušela mrazem sušené ovoce musím říct, že to je ještě chuťově o levl víš. Odpověď |