| Kvalitní formy na pečení - diskuze na toto téma |
Dobrý den, letos mě totálně zklamalo vybavení mé kuchyně. Začala jsem péct na vánoce a vše se mi kazí. Co mě teď tedy opravdu naštvalo, tak 3 roky staré formy na pečení totálně oprýskané. Potřebovala bych koupit nové, asi to budu řešit až po vánocích, ale chtěla bych už pomalu vybírat. S čím máte dobrou zkušenost? Michala | 17.12.2021 01:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní formy na pečeníTakže hledáte klasické formy na pečení nebo nějaký speciální tvar? Já třeba také hodně používám silikonové, ve kterých se mi nikdy nic nepřichytilo. Odpověď Michala | 19.12.2021 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní formy na pečeníPoužíváte silikonové? Já jsem k tomu nikdy nějak neměla důvěru. Tomu nevadí vysoká teplota v troubě? Mohu se zeptat, jaké přesně používáte? Odpověď Galetta | 23.7.2025 08:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní formy na pečeníZávidím všem, kteří umí péct. Já to prostě neumím, mouka mi vždycky nějak naroste pod rukama. Jako vařit umím, ale pečení mi nic neříká. A vlastně mě to ani zase tak moc nebaví, sladké nejím, tak co... No, ale mám jiné přednosti (kromě pěkného zadku). Dělám třeba věci z příze na pletení od https://www.propleta.cz/ :) Odpověď |