Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Kvalitní dětské chytré hodinky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kvalitní dětské chytré hodinky - diskuze na toto téma
Kupoval jste někdo pro své děti chytré hodinky? Můžete mi poradit, jak vybrat kvalitu?

Zlatka | 20.12.2021 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní dětské chytré hodinky
Vybírala jsem chytré hodinky pro svého syna a kamarád mi doporučil perfektní hodinky. Pro dítě jsou to normální chytré hodinky https://www.smartomat.cz/smartomat-kidwatch-sm22-cerna/ , ale vy je můžete trasovat, tedy sledovat jejich reálnou polohu a dítě si přes ně zase může zavolat o pomoc.

Odpověď
Lenka | 8.2.2022 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dcera si chytré hodinky přeje už dlouho a já bych jí je chtěla k narozeninám koupit... Chtěla bych ale asi však nějaké značkové. Co myslíte? Jsou lepší?

Odpověď
Lenka | 9.2.2022 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní dětské chytré hodinky
Určitě kupte kvalitní značkové hodinky. Já jsem jako první hleděla hlavně na cenu, takže jsem koupila levné chytré hodinky, které jsou akorát na rozčilování. Proto jsem pak koupila značkové hodinky a jsem spokojená. I tak se dají pořídit za dobrou cenu.

Odpověď
Petra | 14.2.2022 12:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Když se koupí dětské chytré hodinky, které se dají lokalizovat, tak chtějí to pak děti nosit? Chtějí to používat? Jakou máte zkušenost?

Odpověď
Karla | 18.2.2022 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní dětské chytré hodinky
Já jsem proto vybírala dětské chytré hodinky s GPS lokátorem, které fungují i jako chytré hodinky, aby je dcera chtěla nosit. Ona je ráda, že má konečně chytré hodinky a já jsem ráda, že je nosí a já bych ji případně rychle našla.

Odpověď
Petra | 21.2.2022 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kvalitní dětské chytré hodinky
Budete i tak hodná a můžete mi poradit, kde mohu takové chytré dětské hodinky koupit? Kde se prodávají?

Odpověď
Karla | 24.2.2022 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kvalitní dětské chytré hodinky
Ty co jsem kupovala já jsem objednávala přímo tyto https://www.lokatech.cz/detske-hodinky-s-gps-lokatorem Můžete si vybrat ze 3 barev, takže se dají koupit i pro kluka i pro holku. Vespod stránky pak můžete vidět, jak vypadá aplikace, přes kterou můžete sledovat polohu a komunikovat s hodinkami.

Odpověď
Tereza | 2.5.2023 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní dětské chytré hodinky můžete vybrat https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ Za podle mého názoru opravdu pěknou cenu, a taky se super funkcí trasování, volání a možnosti si přivolat pomoc. Sledovat se dá taky histore tras. Perfektní dětské hodinky.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné