| První příkrmy - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poradíte - jsou první příkrmy pro mimčo dobré kupované nebo raději vaříte? Vlasta | 19.12.2021 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | První příkrmyZdravím, já jsem začala kupovanými a postupně jsem vařila, ale až tak kolem roku věku. Začínali jsme s těmito https://www.mall.cz/zeleninove-prikrmy-kojenci/sunar-bio-prikrm-dyne-brokolice-brambory-olivovy-olej-6-x-190g Odpověď Zuzana | 22.12.2021 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: První příkrmyTyto příkrmy od Sunaru jsou TOP! Malému hrozně chutnají a mě se zase líbí složení. Odpověď Martina | 23.12.2021 00:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | První příkrmyHolky, taky je kupujeme - mají jemnou konzistenci, stačí je jen ohřát a jsou fakt moc dobré. Odpověď Ester | 27.12.2021 11:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: První příkrmyMoc děkuji, příkrmy Sunar se mi moc líbí - hned jsem je objednala a zkusím je malému dát. Jsem zvědavá jak se bude tvářit :) Odpověď Míša | 20.1.2022 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | První příkrmyJe tam prosím vás chuťově hodně velký rozdíl mezi těmi klasickými příkrmy a mezi těmi co jsou v bio kvalitě ? Odpověď Andrea | 3.9.2022 14:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: První příkrmyJá dělám domácí příkrmy ale jsem pořád taková na vážkách s vodou. Kupuju balenou kojeneckou ale teď jsem o tom četla ne moc dobrý věci a tak jsem začala uvažovat nad domácím filtrem na vodu, nemáte ho někdo?
Odpověď Kika | 3.9.2022 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: První příkrmyJá teda balené vodě taky moc nevěřím, no a převaření taky vždycky nestačí, to dusičnany apod neodstraní takže jsem z toho teď taky taková nesvá.
Odpověď Hanik | 3.9.2022 15:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: První příkrmyMy filtr máme, a máme díky němu kvalitní kojeneckou vodu. Všem to můžu jenom doporučit.
Odpověď Andrea | 4.9.2022 14:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: První příkrmyA kde jste ten filtr koupili? Jak dlouho vám vydrží?
Odpověď Hanik | 4.9.2022 14:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: První příkrmyMáme ho od české firmy https://www.dionela.cz/ je to česká výroba, poslali jsme jim rozbor vody a oni nám na základě toho pomohli vybrat vhodný filtr. Máme ho už několik let a je to skvělý.
Odpověď Andrea | 4.9.2022 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: První příkrmyTo zní fakt dobře, jak často ten filtr musíte měnit?
Odpověď Hanik | 4.9.2022 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: První příkrmyDokupuje se jenom regenerační vložka což je super protože to finančně vychází fakt hodně dobře, nám to stačí asi tak jednou do roka, ale my bydlíme u Plzně a jsme dva s malým dítětem.
Odpověď Andrea | 4.9.2022 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První příkrmyAha jasně, moc díky za odpověď. Líbí se mi že je to česká výroba takže vybereme od nich.
Odpověď |