Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - MS pomůcky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
MS pomůcky - diskuze na toto téma
Ahoj maminky, jaké pomůcky používáte při MS? Já jsem hodně používala tampony, ale po porodu mi nesedí. Vložky jsou mi vysloveně nephodlné. Uvažuji o těch MS kalhotkách... Máte s nimi zkušenost?

Majda | 21.12.2021 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
MS pomůcky
Používám vložky, po porodu nějak nesnesu tampony. Nicméně ale teď bych ráda zkusila kalhotky. Jaké s nimi máte zkušenosti?

Odpověď
Eliška | 31.12.2021 17:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
MS pomůcky
Kupuju si kalhotky z této řady https://www.maluna.cz/menstruacni-kalhotky/love-luna-menstruacni-kalhotky-full/. Nepoužívám je dlouho, ale jsem ráda, že jsem je zkusila, protože jsou fakt super. Je to komfortní, diskrétní, mně to fakt vyhovuje :) Doporučuju. Ty o MS kalhokách uvažuješ?

Odpověď
Mekky | 3.1.2022 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
MS pomůcky
Holky, co MS kalíšek? Jak ten se vám osvědčil? Jak se s ním vlastně zachází?

Odpověď
Hanka | 16.1.2022 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: MS pomůcky
Za mě super praktická věc, která nám tyto dny usnadňuje. Není to nic hrozného a těžkého. Když si kalíšek koupíš, tak ho vyvaříš v horké vodě po dobu 3 minut a poté je nachystaný na zavedení. Velikost si vybíráš podle toho, jak máš silnou menstruaci. Nevím jestli už máš nějaký koupený nebo ne, ale doporučovala bych ti podívat se na maluna.cz kde mají opravdu velký výběr kalíšků a u každého podrobně popsáno, jak se s ním zachází a kolik pojme krve.

Odpověď
Barka | 30.1.2022 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: MS pomůcky
Jojo, maluna jsem neznala, ale už jsem se na jejich nabídku koukala a mají toho fakt dost. Jak často je třeba kalíšek vyměnovat?

Odpověď
Linda | 12.12.2024 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
MS pomůcky
Moje menstruace byla vždy silná až velmi bolestivá. Hledala jsem způsob, jak si od toho pomoci, a ten jsem našla u přírodního přípravku https://www.biotterpharma24.cz/biotter-byology-cyst-fem/ Po pravidelném užívání po dobu tří měsíců jsem si všimla výrazného zlepšení. Bolesti se zmírnily a moje cykly se staly mnohem klidnějšími. Navíc se mi zlepšila i celková pohoda během těchto dnů, což pro mě bylo dříve nemyslitelné. Pokud vás také trápí podobné problémy, určitě bych doporučila zkusit něco podobného. Mně to pomohlo víc, než jsem doufala!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné