| Vánoční balíčky - diskuze na toto téma |
Holky, měla bych dotaz... Ještě mi chybí nějaké dárky na vánoce... Mamka určitě kosmetiku. Kvalitní. Máte tip? Klidně i pokud nabízejí nějaké vánoční balíčky. Nebo si je udělám sama, jen aby kosmetika byla kvalitní. Díky moc. Dita | 19.12.2021 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyAhoj ráda bych udělala na Vánoce nějaký balíček rodičům,ale nevím co do něj.Poradíte mi? Odpověď Renata | 20.12.2021 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánoční balíčkyZkus tam třeba dát nějaké chilli.Je to dnes velice populární věc. Odpověď Dita | 21.12.2021 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vánoční balíčkyChilli bude určitě super věc do balíčku,ale nevím kde je koupit. Odpověď Renata | 23.12.2021 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vánoční balíčkyMůžeš je koupit třeba tady https://www.thechillidoctor.cz/no-12-collection-darkova-sada-chilli-koreni-e6946.htm Odpověď Laura | 28.1.2022 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyJá jsem měla největší radost z balíčku od sestry. Hodně si potrpím na eko produkty a ona mi právě dala celý balíček těchto produktů. Jsou od alpik, tu značku miluju :) Odpověď Sára | 31.1.2022 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyMoje babi si hodně potrpí na kvalitní kosmetiku. Letos jsem ji dala ošetření na aetherclinic. A byla nadšená :) Byla na těch mikrojehličkách :) Fakt si to pochvalovala :) Jsem ráda, že jsem ji udělala radost :) Odpověď Gabča | 28.2.2022 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánoční balíčkyTa klinika mě oslovila docela dost. Koukala jsem se na jejich nabídku a líbí se mi to omlazení pleti https://aetherclinic.com/treatment/smoothglo/. Jsem už objednaná, tak se těším moc :) Odpověď Michala | 3.4.2022 08:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vánoční balíčkyA už jsi na té aetherclinic byla? Jako na tom ošetření? Co na něj říkáš, spokojenost? A co výsledek? Viditelný? Nebo kolik je vlastně potřeba ošetření? Odpověď Sandra | 10.10.2022 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyDobrý večer,já bych potřebovala poradit co koupit příteli na Vánoce.Ráda bych mu třeba i udělala nějaký balíček,ale nevím jaký. Odpověď Laura | 18.10.2022 17:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vánoční balíčkyHodně moderní věc pro muže je teď nějaké chilli.Pálivé miluje plno chlapů. Odpověď Sandra | 24.10.2022 12:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vánoční balíčkySuper nápad.Je pravda,že pálivé je teď hodně v kurzku u pořádných chlapů.Máš něco vyzkoušeno?Třeba jestli by jsi mi tady dala nějaký odkaz na takové věci. Odpověď Laura | 30.10.2022 16:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vánoční balíčkyTřeba tady tahle ochutnávková chilli sada je pro chlapa úžasná.Mrkni se na ni https://www.thechillidoctor.cz/9x-chilli-mash-ochutnavkova-chilli-sada-e6947.htm Odpověď Denisa | 29.11.2022 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyJá jsem letos koupila našemu dědovi na Vánoce také ochutnávkové chilli od thechillidoctor.Děda totiž miluje pálivé věci. Odpověď Katka | 15.12.2022 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vánoční balíčkyJá jsem také letos objednávala nějaké do chilli od thechillidoctor Odpověď |