| Česká kosmetika - diskuze na toto téma |
Nazdárek :) Holky, můžete mi prosím doporučit kvalitní kosmetiku? Nejlépe českou... Ráda bych ji pro mamku jako vánoční dárek :) A pokud by to byla kosmetika, co netestuje na zvířatech, tak to by bylo úplně super. Ona si na tohle hodně potrpí... Nina | 21.12.2021 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Česká kosmetikaSkvělá je kosmetika https://www.iuvenio.com je to česká veganská kosmetika ;)
Odpověď Marcela | 27.2.2022 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Česká kosmetikaKoukala jsem se na ten jejich čisticí gel. Máš s ním zkušenost? Je to kvalitní péče? Víš co, čistění je základ :) Odpověď Zita | 1.2.2022 10:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Česká kosmetikaAhoj, iuvenio je perfektní kosmetika. Používám ji už dlouho a prostě je toparáda. Pleť je jako znovuzrozená. Fakt ji mohu jen doporučit. Odpověď Eliška | 4.4.2022 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Česká kosmetikaPoužívám od nich ten jejich čisticí gel. No, je senzační. Já s tou pletí hodně bojuju a tento gel mi sedne perfektně. Jsem ráda, že jsem konečně narazila na něco, co mi fakt sedne a vyhovuje. Odpověď |