Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Erotika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Erotika - diskuze na toto téma
Ahojky :) Dámy, používáte ve vtztahu s partnerem erotické pomůcky? Jaké nejraději? A kde nakupujete? A máte tip, čím udělat radost na vánoce? :)

Denisa | 26.12.2021 12:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erotika
Na Vánoce jsem manželovi kupovala něco jiného, ale na narozeniny mám v plánu mu koupit nějakou erotickou hračku, tak zatím pokukuju co by mohl využít.

Odpověď
Evik | 27.12.2021 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Erotika
Doporučuju umělou vagínu. Dneska už mají realistické provedení, takže se to chlapům fakt líbí.

Odpověď
Lucianka | 18.1.2022 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erotika
My si dáváme pravidelně nějaké erotické hračky. K vánocům jsem od chlapa dostala celý balíček. A koukala jsem, že nakupovat na e-kondomy. Dostala jsem lubrikanty, nový vibrátor :) No, měla jsem radost.

Odpověď
Renča | 2.2.2022 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erotika
Padl mi do oka párový vibrátor. Ještě žádnou hračku nemáme, tak doufám, že to chlap nevezme nějak špatně a zapojí se.

Odpověď
Denča | 25.8.2024 02:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erotika
Dobrý den, v našem vztahu erotické pomůcky používáme a musím říct, že to dokáže zpestřit chvíle, kdy si chceme dopřát něco speciálního. Nejraději mám jemné vibrátory a masážní hlavice, které umí vytvořit příjemnou atmosféru. Někdy si taky zajdeme společně na erotickou masáž, na kterou nás objednávám tady na stránkách https://redmassage.cz/.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné