| Půjčovna lyží v Praze - diskuze na toto téma |
Nemáte prosím zkušenost s nějakou půjčovnou v Praze, kde bych sehnala lyže jak pro sebe, tak i pro dítě do 4 let ? Potřebovala bych půjčit komplet vybavení, ale u těch lyží mám problém, protože je všude mají rozdělené podle délky a co já vím jakou délku potřebuje čtyřleté dítě ? Ema Rychlá | 21.12.2021 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Půjčovna lyží v PrazeNevíte někdo, kde se dají půjčit kvalitní lyže ve Strašnicích? Vyrážíme totiž za týdnem s Daenem na lyže www.daen.cz/lyzarske-pobyty a narychlo bych si potřebovala půjčit lyže. Manžel na to samozřejmě klasicky zapomněl a já teď tady lítám po fórech a po kamarádkách a snažím se něco získat.
Odpověď Soňka | 21.12.2021 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Půjčovna lyží v PrazeV Praze mám zkušenost akorát tady s touto půjčovnou www.simplerent.cz kde jsem půjčovala loni lyže pro syna a letos je u nich budeme půjčovat taky, ale až po novém roce. Jinak když koukneš na jejich stránky, tak tam mají lyže rozdělené do věkových kategorií. Odpověď Adel | 29.1.2022 11:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Půjčovna lyží v PrazePůjčují i lyže na delší dobu ? V jakém stavu vybavení mají ? Odpověď Soňka | 3.2.2022 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Půjčovna lyží v PrazeJasně, že půjčují akorát teď už je to asi pasé, ale od září to bude zase aktuální ;) Odpověď |