| odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronové - diskuze na toto téma |
co na to říkáte, podstoupila jste to některá? bolí to? a je vidět rozdíl? Kateřina | 18.11.2015 13:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovéVidela jsem ted video odtranování vrásek na jedné klinice mezonitěma, celé to pozvedlo obličej jakoby lifting a bez řezání... Odpověď Sabina | 26.11.2015 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovéJá používám přírodní krém s kyselinou hyaluronovou - Nobilis tilia rozjasňující, je moc dobrý. Na zákroky se zatím bojím jít. Odpověď Kateřina | 2.12.2015 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovéprávě, že tenhle zákrok není vubec jako lifting, je šetrnější...našla jsem ti videjko www.perfectclinic.cz/novinky/novinka/nite-video Odpověď julie | 5.12.2016 14:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovése Sabinou sdilim stejny nazor akorat ja teda jsem velice spokojena s kremem od pevonie,uz ho pouzivam rok a super vysledky Odpověď Hrubková | 17.5.2016 17:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovéSnad se ještě do téhle diskuze nějaká dobrá duše zapojí.Poradí někdo kam na botox v Brně? Odpověď Barbora | 20.5.2016 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovéZkuste tady toho plastika plasticka-esteticka-chirurgie.cz/ Odpověď Váňová | 28.11.2016 08:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovéAhoj pokud se snažíte zbavit vrásek doporučuji obrátit se tady na tohoto plastického chirurga plasticka-esteticka-chirurgie.cz/ a objednat se k němu na konzultaci,mě tam moc poradil a dohodl se semnou co a jak s těma vráskama,nejde mu jen o to aby operoval ale hlavně o to aby pomohl a poradil a takový každý plastik není Odpověď Viki | 6.12.2016 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovéKde se můžu k tomu Justanovi na konzultaci objednat,z těch stránek to úplně stačí nebo je lepší mu zavolat? Odpověď Váňová | 11.12.2016 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovéNejlepší je sjednat konzultaci online plasticka-esteticka-chirurgie.cz/#nahoru Odpověď Viki | 15.12.2016 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovéDěkuji,objednala jsem se na konzultaci až po novém roce ale už se moc těším Odpověď Bětka | 19.12.2016 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovéAbsolvovala jsem plastiku u pana Justana před více jak půl rokem a mohu potvrdit že je to profesionální a skvělý plastický chirurg Odpověď Laura | 23.3.2021 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovéDneska už jsou přece k dostání krémy, které kyselinu hyaluronovou obsahují ne ? Asi bych to neřešila tak, že bych do sebe nechala něco píchat, ale raději bych pleti dopřávala každodenní péči a ono už se to na ní projeví ;). Odpověď Michaela | 13.11.2021 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovéJá jsem si našla Aether kliniku, tak sháním nějaké zkušenosti :) našla bych tady někoho ? :) Odpověď Romana | 4.12.2021 10:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: odstranění vrásek pomocí botoxu a kys. hyaluronovéPoslední dva měsíce docházím na smoothglo ošetření, které mi bylo paní doktorkou doporučeno. Jde o formu omlazení pleti a má teda vliv i na tón pleti https://aetherclinic.com/treatment/smoothglo/
Odpověď |