| Ochrana displeje u telefonu - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, dostala jsem na Vánoce nový telefon a potřebuju k němu dokoupit doplňky. Potřebuju se zeptat hlavně ohledně ochranného skla. Je jedno od jaké značky ho koupím ? Peťa | 25.1.2022 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ochrana displeje u telefonuZeptám se jestli není lepší fólie na displej ? Nerozbije se hned to ochranné sklo ? Odpověď Denča | 20.2.2022 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ochrana displeje u telefonuFolie je fajn před škrábancema, ale ne když ti telefon spadne, to ti ten displej prostě praskne takže je určitě lepší koupit ochranné sklo. Jestli se ti zdá drahé, tak rozhodně za tu investici stojí a třeba na student-eshopu se dají sehnat za rozumné peníze. Odpověď Jana | 22.3.2023 14:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ochrana displeje u telefonuChci se zeptat, řešíte nějak ochranu displeje například i u chytrých hodinek nebo fitness náramků? Já jsem si právě nedávno koupila fitness náramek a nosím ho všude. Trochu se ale bojím aby se mi to skličko displeje hned nepoškrábalo, tak přemýšlím nad tím, jestli si na to nekoupit třeba nějaké ochranné sklo nebo folii. Dívala jsem se, že třeba tady https://www.mibandshop.cz/3d-ochranne-sklicko-pro-xiaomi-mi-band-7/ to stojí pár korun. Myslíte, že to má smysl? Odpověď |