| IVFko - diskuze na toto téma |
Holky, máte některá zkušenost s IVFkem? Zajímalo by mě, kde jste byly, jak se zadařilo a jak jste byly spokojené s přítupem personálu. A byly jse třeba na více klinikách? A pokud se někdo najde, prosím o info ohledně https://www.ivf-zlin.cz/. Dekuji moc. Vanda | 21.2.2022 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFkoAhoj, já jsem na IVFku byla právě na ivf-zlin.cz a musím říct, že jsem byla spokojená fakt maximálně. Tak perfektní, lidský, empatický přístup... Prostě opravdu spokojenost po všech stránkách. Za mě kliniku mohu jen doporučit. Odpověď Janina | 29.3.2022 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFkoMohla bych se k tomu umělu ještě zeptat? Byla jsi jen na této klinice nebo jsi měla i nějaké předchozí neúspěchy jinde? Odpověď Lada | 30.4.2022 09:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IVFkoAhoj Janino, ano já jsem to tak bohužel měla. Pokoušeli jsme se několik let, zkusili jsme celou řadu klinik (3) a až v né IVF klinice Zlín mi dokázali pomoc. Jako nevím, několik neúspěšných pokusů a tady to šlo hned na poprvé... Odpověď Market | 31.5.2022 12:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFkoTy jo, tak to je super, gratuluju. Teda na jednu stranu... :) Na tu druhou jsou to smutný roky, co se nedařilo... Ale už je to za tebou a za tu IVF kliniku Zlín jsi myslím ráda, že? :) Odpověď Madla | 5.6.2023 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFkoMy jsme se s chlapem taky snažili opravdu hodně, hodně dlouho. A já jsem na tom byla jednu dobu psychicky opravdu hodně, hodně špatně. Nedařilo se, byli jsme na 3 klinikách. Nakonec jsme přešli na IVF kliniku Zlín. Tady mi jako na jediné klinice zjistili hormonální problém a bylo vyřešeno :) Takže nám pomohli moc. Odpověď |