| Soukromá školka ano nebo ne? - diskuze na toto téma |
Rozhoduji se jestli dávat dítě do soukromé školky v Praze? jaké na to máte názory? Lucie | 4.7.2017 10:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá školka ano nebo ne?Já jsem každopádně pro soukromé školky, mám dcerku v soukromé školce v Praze v www.pruhonickalabut.cz/ a nemůžu si ji vynachválit a dcerka tam také chodí velice ráda, přistup je mnohem lepší, než ve státní školce Odpověď Honza | 5.7.2017 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Soukromá školka ano nebo ne?A kolik to stojí tato soukromá školka? líbí se mi, že tam je možnost výuky anglického jazyka pro děti Odpověď Lucie | 6.7.2017 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Soukromá školka ano nebo ne?Je to různé podle toho jak často dítě do školy chodí, doporučuji se podívat na jejich stránky je tam ceník :-) Odpověď Linda | 30.4.2019 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá školka ano nebo ne?Mně přijde soukromá školka jako zbytečnost. Já jsem dala děti do normální školky. Ve školce navíc vaří moje mamka, takže jsem si myslela, že to tam děti lépe zvládnou, když ji tam uvidí. Do školky chodili rády. Hlavně dcera. To je velká parádnice už od školky, tak měla vždycky radost, když dostala nějaké nové oblečení. Třeba tričko z https://www.colorfactory.cz/potisk-tricek/skolni-tricka/ a mohla ho pak ve školce ukázat. Odpověď |