Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kvalitní nové nože do kuchyně

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kvalitní nové nože do kuchyně - diskuze na toto téma
Ahoj, rozhodla jsem se pro nové vybavení do kuchyně. Můžete mi někdo prosím pomoci vybrat nové kvalitní nože do kuchyně?

Eva Nedělníková | 5.1.2022 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní nové nože do kuchyně
Já jsem dlouhou dobu nakupovala nože vždy někde v akci a pravidelně jsem je tak po roku vyhazovala, protože už se to znovu nikdy nabrousit pořádně nedalo. Proto jsem se také rozhodla koupit si konečně kvalitní kuchyňské nože a ty jsem vybrala za damaškové oceli, která má 33 vrstev z každé strany nože. Díky tomu se dá vždy znovu dobře nabrousit a nože jsou opravdu velmi ostré.

Odpověď
Petra | 7.1.2022 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní nové nože do kuchyně
Mohu se zeptat tedy prosím, kde jste ty nože kupovala? Kde bych je mohla sehnat?

Odpověď
Eva Nedělníková | 9.1.2022 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kvalitní nové nože do kuchyně
Pokud si chcete koupit také kvalitní nože do kuchyně, tak rozhodně doporučuji se podívat na stránky obchodu https://www.dellinger.cz/cs/ Já jsem opravdu strašně spokojená, že jsem u nich nože nakoupila, protože jsou opravdu perfektně ostré a dobře se drží v ruce. Perfektně se mi krájí

Odpověď
Iveta | 5.4.2022 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní nové nože do kuchyně
Když si koupíte kvalitní nože, tak jak je brousíte? Necháváte je někde brousit nebo si je brousíte doma na klasickém brousku nebo brusném kameni?

Odpověď
Radka | 7.4.2022 17:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní nové nože do kuchyně
Od doby co jsem koupila kvalitní nože z kvalitní oceli jsem začala nože pravidelně na broušení posílat do firmy, kde na to mají speciální vybavení. Posílají mi je opravdu perfektně nabroušené zpět.

Odpověď
Iveta | 8.4.2022 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kvalitní nové nože do kuchyně
Nevěděla jsem ,že se dají nože takhle někam poslat. Jakým způsobem ty nože posíláte? Jak je balíte aby se jim nic nestalo?

Odpověď
Radka | 10.4.2022 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kvalitní nové nože do kuchyně
Oni to mají celé promyšlené. Na stránkách https://www.ostraposta.cz/ si objednáte broušení nožů. Na vaši adresu vám pak pošlou speciální obálku, do které nože vložíte a pošlete jim je k broušení. Jakmile nože nabrousí, tak vám je pošlou stejným způsobem zase zpět. Během posílání jsou nože pojištěny, takže o ně nemusíte mít strach.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné