| Kvalitní nové nože do kuchyně - diskuze na toto téma |
Ahoj, rozhodla jsem se pro nové vybavení do kuchyně. Můžete mi někdo prosím pomoci vybrat nové kvalitní nože do kuchyně? Eva Nedělníková | 5.1.2022 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nové nože do kuchyněJá jsem dlouhou dobu nakupovala nože vždy někde v akci a pravidelně jsem je tak po roku vyhazovala, protože už se to znovu nikdy nabrousit pořádně nedalo. Proto jsem se také rozhodla koupit si konečně kvalitní kuchyňské nože a ty jsem vybrala za damaškové oceli, která má 33 vrstev z každé strany nože. Díky tomu se dá vždy znovu dobře nabrousit a nože jsou opravdu velmi ostré.
Odpověď Petra | 7.1.2022 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní nové nože do kuchyněMohu se zeptat tedy prosím, kde jste ty nože kupovala? Kde bych je mohla sehnat? Odpověď Eva Nedělníková | 9.1.2022 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní nové nože do kuchyněPokud si chcete koupit také kvalitní nože do kuchyně, tak rozhodně doporučuji se podívat na stránky obchodu https://www.dellinger.cz/cs/ Já jsem opravdu strašně spokojená, že jsem u nich nože nakoupila, protože jsou opravdu perfektně ostré a dobře se drží v ruce. Perfektně se mi krájí Odpověď Iveta | 5.4.2022 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nové nože do kuchyněKdyž si koupíte kvalitní nože, tak jak je brousíte? Necháváte je někde brousit nebo si je brousíte doma na klasickém brousku nebo brusném kameni? Odpověď Radka | 7.4.2022 17:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní nové nože do kuchyněOd doby co jsem koupila kvalitní nože z kvalitní oceli jsem začala nože pravidelně na broušení posílat do firmy, kde na to mají speciální vybavení. Posílají mi je opravdu perfektně nabroušené zpět. Odpověď Iveta | 8.4.2022 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní nové nože do kuchyněNevěděla jsem ,že se dají nože takhle někam poslat. Jakým způsobem ty nože posíláte? Jak je balíte aby se jim nic nestalo? Odpověď Radka | 10.4.2022 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní nové nože do kuchyněOni to mají celé promyšlené. Na stránkách https://www.ostraposta.cz/ si objednáte broušení nožů. Na vaši adresu vám pak pošlou speciální obálku, do které nože vložíte a pošlete jim je k broušení. Jakmile nože nabrousí, tak vám je pošlou stejným způsobem zase zpět. Během posílání jsou nože pojištěny, takže o ně nemusíte mít strach. Odpověď |