| Co na dovolenou proti prujmu - diskuze na toto téma |
DObrý den, mohla bych se vás zeptat na zkusenosti na léky porti zažívacím problémum na dovolenou? Dekuji Vera | 4.7.2017 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na dovolenou proti prujmuMy bráváme Enterol tabletky, je jak pro deti, tak i ro dospeláče Odpověď Veronika | 4.7.2017 14:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na dovolenou proti prujmuJak starým detem se enterol dává, asi vetsim, kdyz to jsou tablety.., ze? Odpověď Zuzka | 24.7.2017 16:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co na dovolenou proti prujmuZkuste ten prolacton, ten má i verzi pro děti Odpověď Veronika | 15.9.2017 12:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Co na dovolenou proti prujmua jak staremu diteti to davate? ctu, ze ej od 3 let, ale moc se mi do toho nechce Odpověď Zuzka | 20.9.2017 17:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Co na dovolenou proti prujmunebojte.. ja pouzivam ten normalni a i synovi davam tenhle, prujem jako u jinych me nastesti nepotkal Odpověď Lenka laskavá | 13.7.2017 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na dovolenou proti prujmuV první řadě bych se nechala očkovat, pokud jedete do nějaké víc exotické destinace. Doporučuji článek: https://www.etravel.cz/novinky/296-ockovani-do-zahranici Odpověď Jana | 19.7.2017 17:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na dovolenou proti prujmuja chtela zkusit neco noveho tak jsem koupila prolacton na cesty a narozdil od dalsich prolactonu je fakt na akutni pripady,urcite vam pomuze Odpověď Martina | 20.7.2017 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na dovolenou proti prujmuprolacton jsem právě užívala po antibiotikách, ale že je nějaký i na tohle jsem nevěděla Odpověď Simona | 25.7.2017 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na dovolenou proti prujmuja nevim s tim enterolem, kdyz je jedna verze pro me a vlastne i dite... Odpověď Tereza | 26.7.2017 16:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na dovolenou proti prujmuja teda taky preferuji, kdyz jsou leky delene, synovi davam ten prolacton a prijde mi, ze mu opravdu ulevuje jak ma Odpověď Andrea | 27.7.2017 17:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na dovolenou proti prujmuony jsou ty probiotika vlastne stejna.. jde spis o to co vam sedne, ale take me vic presvedci, kdyz jsou leky delene a vic individualni jako u prolactonu Odpověď Pavla | 28.7.2017 17:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na dovolenou proti prujmuon ten prolacton ma hlavne ty unikatni probioticke kmeny v registru american type cultur Odpověď Klára | 3.8.2017 17:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na dovolenou proti prujmuja ho mam rada diky tomu, ze je verze i pro deti, nevedela jsem co bez predpisu rychle koupit a tohle bylo k mani Odpověď Simona | 5.8.2017 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na dovolenou proti prujmua to je od kolika ten detstky? Odpověď Jana | 6.8.2017 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na dovolenou proti prujmudetsky prolacton je od tri let Odpověď Markéta | 7.8.2017 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co na dovolenou proti prujmua od kolika let je ten normální?? Odpověď Jana | 14.8.2017 11:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na dovolenou proti prujmuto nevim presne, v lekarne vam urcite poradi, kazdopadne na druhym stupni sk. uz bych dala klidne normalni Odpověď Miluška | 5.7.2019 13:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na dovolenou proti prujmuVšem mockrát díky za tipy. Za dva týdny totiž odlétám do Egypta a podle toho, co jsem slyšela je prý celkem běžné, že se tam lidé potýkají s průjmem. Doufám teda, že nás nic takového nepotká, ale i tak je lepší se na to připravit. Každopádně už se tam šíleně těším. Zrovna nedávno jsem na letovisko, do kterého se chystáme koukala tady: https://www.krasneplaze.cz/ a vypadá to tam překrásně. :) Odpověď Simona | 18.7.2019 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na dovolenou proti prujmuJojo, je pravda, že v Egyptě je toto celkem běžný problém. Mimochodem, už víte kde budete ubytovaní? My se letos do Egypta také chystáme, ale nakonec nejedeme přes cestovku, ale na vlastní pěst. Jestli se to také chystáte udělat takhle, tak určitě doporučuji prvně mrknout sem: https://www.cklub.cz/recenze Mají tam totiž celkem užitečné recenze hotelů. Odpověď Fifi | 3.10.2022 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na dovolenou proti prujmuJá nevím no. Pokud nechcete trpět na průjem, tak bych asi nejezdila na dovolenou nikam za exotikou. My to třeba letos udělali tak, že jsme si z https://armik.cz/ objednali nějaké věci na kempování a vyrazili jsme s dětmi na Pálavu. Můžu vám říct, že to byla nejlepší dovolená, co jsem za posledních pár let zažila. Moc se mi tam líbilo. :) Odpověď |