| Výhodné životní pojištění - diskuze na toto téma |
Můžete mi prosím poradit, u které pojišťovny bych mohla výhodně sjednat životní pojištění? Kde se mi to opravdu vyplatí? Petra | 5.1.2022 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výhodné životní pojištěníOno hodně záleží na to, co tam vše chcete a hlavně na kolik chcete co pojistit. To znamená, že to může stát klidně dvě stě, ale také klidně dva tisíce za měsíc. Já jsem se dívala jako první na srovnávač pojištění a nakonec jsem tam potom i pojištění sjednávala, protože jsem ho tam našla nejvýhodněji. Odpověď Lenka | 7.1.2022 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výhodné životní pojištěníPřímo online přes srovnávač pojištění jste si to pojištění sjednávala? Jak to funguje? Pak nemusíte tedy nikam jít to podepsat? Jako myslím pojišťovací smlouvu? Odpověď Petra | 10.1.2022 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výhodné životní pojištěníPokud se chcete podívat na porovnání životního pojištění, tak doporučuji se podívat na stránky https://www.klik.cz/zivotni-pojisteni-kalkulacka/ , kde si to vypočítáte rychle a jednoduše. Když si tam pojištění vyberete, tak si ho potom přes srovnávač můžete i rovnou sjednat. Odpověď |