| Objednávání šperků přes internet - diskuze na toto téma |
Zdravím, poradíte - objednáváte někdo šperky přes internet? Neměli jste problém, případně na co si dát pozor? Vanda | 3.1.2022 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Objednávání šperků přes internetDobrý večer, hlavně dejte pozor, aby byly šperky pravé a pročtěte si recenze na obchody, kde budete objednávat. Já už dlouho nakupuju na https://www.iocel.cz/ E-shop je spolehlivý a teď tam mají slevy. Odpověď Julie | 5.1.2022 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Objednávání šperků přes internetTaky mám dobrou zkušenost s eshopem Iocel, je prověřený puncovním úřadem, takže nemusíte mít strach. Navíc mají velký výběr a šperky fakt krásné. Odpověď Simona | 9.1.2022 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Objednávání šperků přes internetHolky, díky za tip na Iocel - taky na šperky mrknu, stříbro mám ráda a ráda měním kousky :) Odpověď Vanda | 12.1.2022 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Objednávání šperků přes internetBudete spokojená, iocel má fakt krásné šperky a taky velký výběr. Navíc teď sem se dívala, že tam mají i slevy. Odpověď |