| Kde brousit kvalitní nože? - diskuze na toto téma |
Chci se zeptat. Je to asi 5 let co jsem koupila kvalitní nože, za které jsem dala opravdu hodně. Po 5 letech už jejich ostří není to co bylo, a tak bych je potřebovala nabrousit. Je jedno, kam to zanesu? Nebo se mohou ty nože nekvalitním broušením i nějak zničit? Pavlína | 5.1.2022 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde brousit kvalitní nože? Je to celkem nedávno, co jsem řešila broušení nožů. Našla jsem si firmu, kde si objednáte broušení a dostanete od nich poštou obálku, kam nože zabalíte a poštou jim je zase pošlete. Oni je nabrousí a poštou je zase posílají zpět perfektně nabroušené. Tak ostré jsem ty nože neměla, ani když jsem je koupila. Odpověď Tereza | 8.1.2022 12:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde brousit kvalitní nože? Tak to je celkem dobrá služba, nikdy jsem o tom tedy neslyšela. Kam ty nože posíláte? Odpověď Pavlína | 11.1.2022 00:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kde brousit kvalitní nože? Je to dobrá služba, já jsem na ni narazila na internetu, když jsem hledala broušení nožů https://www.ostraposta.cz/ Mají to vymyšlené opravdu dobře. Nože brousí perfektně ostře. Navíc je zásilka po cestě pojištěná až do 12 tisíc korun. Odpověď Sára | 24.11.2022 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde brousit kvalitní nože? Dají se brousit nože i doma kvalitně svépomocí? Co myslíte? Odpověď Klára | 27.11.2022 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde brousit kvalitní nože? Nože můžete doma brousit úplně bez problémů. Víte co je ale potřeba? Je potřeba si na to koupit kvalitní brusný kámen, který vám nebude ničit nože. Odpověď Sára | 27.11.2022 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kde brousit kvalitní nože? Takže když budu mít doma brusný kámen, tak potom nůž bez problémů nabrousím jo? Jaký brusný kámen na to máte? Odpověď Klára | 29.11.2022 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kde brousit kvalitní nože? Já jsem vlastně kupovala celou soupravu na broušení nožů https://www.dellinger.cz/cs/120-brouseni-nozu Ono je dobré se na to i trochu podívat, jak se to dělá. Najdete na to spoustu návodů na internetu a videa na youtube. Odpověď |