| Liposukce po dětech - pomohla vám? - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte za sebou některá liposukci po dětech? Pomohla vám konečně k vysněné postavě? Žaneta | 5.1.2022 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Liposukce po dětech - pomohla vám?Mně liposukce opravdu hodně pomohla, protože jsem se snažila mít pěknou postavu cvičením několik let a prostě to nešlo. Liposukce mi konečně pomohla vytvarovat postavu tak, jak jsem si to představovala. Odpověď Lucie | 8.1.2022 12:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Liposukce po dětech - pomohla vám?Jak je to dlouho co jste na zákroku byla? A jak jste si vybrala kliniku, kde si ji nechat udělat? Odpověď Žaneta | 11.1.2022 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Liposukce po dětech - pomohla vám?Byla jsem na liposukci pomocí vodního paprsku, která je pro tělo mnohem méně náročná, než klasická forma liposukce. Kdyby jste se o tom potřebovala více dozvědět, tak doporučuji se podívat na stránky kliniky https://www.perfectclinic.cz/novinky/tvarovani-tela-vodnim-paprskem/ , která má pobočky v Praze, Brně i Liberci. Pokud se vám to bude zamlouvat, tak doporučuji si na klinice sjednat osobní konzultaci. Odpověď |