| Můžete mi doporučit vtipný dárek pro chlapa? - diskuze na toto téma |
Zkusíte mi prosím někdo doporučit vtipný dárek pro chlapa? Každý rok si dáváme na narozeniny nějaký vtipný dárek a peníze pak raději investujeme do společné dovolené.
Linda | 4.1.2022 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Můžete mi doporučit vtipný dárek pro chlapa?Máš nějakou představu, co by to mělo být ? :) Přišpendlím se ti sem, protože by mě docela zajímalo s čím ostatní přijdou :) Odpověď Míša | 8.1.2022 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Můžete mi doporučit vtipný dárek pro chlapa?Co nějakou skleničku s nápisem ? Hodně vtipné mají na nekupto.cz. Zrovna tam vybírám pro přítele dárek na Valentýna :) Odpověď Helena | 24.1.2022 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Můžete mi doporučit vtipný dárek pro chlapa?Taky mám tady s tím eshopem zkušenost a nakoupila jsem u nich dost na Vánoce a určitě budu objednávat i na Valentýna, protože jsem tam vybrala chlapovi dárek :) Odpověď Terka | 8.1.2022 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Můžete mi doporučit vtipný dárek pro chlapa?Podle mě by se dalo sehnat i něco na lunzu, ale musela by ses zkusit povívat. Mají tam toho opravdu hodně. Odpověď Denisa | 21.1.2022 14:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Můžete mi doporučit vtipný dárek pro chlapa?Myslela jsem si, že jsme v tomhle výjimka. Vždy jsem všude viděla drahé dárky, co si kdo dává, a já s přítelem také max do tisícovky a pak si to raději společně užijeme. Poslední dárek, co jsem mu kupovala, byla vtipná mikina a ponožky. Potěšilo ho to a pravidelně to nosí.
Odpověď Lenka | 22.1.2022 17:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Můžete mi doporučit vtipný dárek pro chlapa?Jakou mikinu jste pro přítele vybrala?
Odpověď Denisa | 24.1.2022 00:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Můžete mi doporučit vtipný dárek pro chlapa?Jelikož pracuje jako řezník v místním řeznictví, tak jsem mu vybrala super mikinu https://www.fajntricko.cz/p/2223/mikina-nikdy-nenaser-reznika . Ale doporučuji se na jejich stránky podívat, mají tam opravdu výběr. Prodávají i zástěry nebo trička. Je to super dárek, který rozhodně udělá radost.
Odpověď Irena | 6.3.2022 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Můžete mi doporučit vtipný dárek pro chlapa?Zkus kouknout na nekupto.cz tam třeba něco vybereš :) Odpověď Renata | 7.2.2025 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Můžete mi doporučit vtipný dárek pro chlapa?Chtěla jsem letos vybrat valentýnský dárek, který bude mít skutečný smysl a nebude jen další zbytečností. Můj přítel miluje sport a rád si sleduje svůj pokrok, takže mě napadlo pořídit mu chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ . Mají spoustu užitečných funkcí, které mu pomohou s tréninkem – měří kroky, tep, spánek i spálené kalorie. Nejlepší na nich ale je propojení s aplikací v telefonu, kde si může přehledně zobrazit všechny statistiky a lépe plánovat svůj trénink. Kromě skvělých funkcí mají hodinky i elegantní design s kovovým řemínkem, takže si je může vzít nejen na cvičení, ale i do práce nebo na schůzku. Jsem si jistá, že ho tento dárek potěší a bude mu dělat radost každý den. Odpověď |