Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - Herní křeslo

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Herní křeslo - diskuze na toto téma
Ahoj, chtěla bych příteli koupit novou herní křeslo, ale potřebovala bych poradit, kde je dobré tady ty věci kupovat, abych měla jistotu, že kupuju kvalitní křeslo ?

Eva | 9.8.2023 16:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Herní křeslo
Taky bych potřebovala vybrat nové herní křeslo. Poradíte mi někdo, kde ho vybrat za rozumnou cenu a v dobré kvalitě?

Odpověď
Mirka | 13.8.2023 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Herní křeslo
Když jsem herní křeslo vybírala, tak jsem se hodně zaměřila na jeho nosnost a vybrala jsem vlastně díky tomu křeslo https://www.designoutlet.cz/herni-kreslo-racing-limit-textil-cerna-cervena Syn nadšený a já musím uznat, že si ho občas taky vezmu, protože se v něm sedí fakt dobře hlavně když potřebujete sedět dlouho a soustředit se.

Odpověď
Miluška | 23.1.2024 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Herní křeslo
ahoj, kupovala jsem synovi k narozeninám tady tohle https://www.ezidle.cz/herni-kreslo-diablo-x-player-2-0-king-cerno-cerne/7182/p barevné provedení odmítl, ale tak aspon je to v interieru takové neutrální a jinak je super, má polstrování na záda, neničí se je , opěrky jsou nastavitelné atd,zkus mrknout, třeba te to osloví

Odpověď
Sabinka | 27.3.2024 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Herní křeslo
:)) koukám,že je to s barvičkama u těch pubertáků všude stejné...taky vybíráme křeslo do pokoje a syn trvá pouze a jen na černé. Dívala jsem se na ty webovky a mají velký výr, hlavně se mi líbí, že jsou to ergonomická křesla. Možná pak zainvestuju i k sobě do kanceláře

Odpověď
erika | 19.5.2024 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Herní křeslo
holky tak já od tama objednala. ne teda herní křeslo, ale jídelní barove židle a jsem nadšená. navolila jsem si látku a takovou kvalitu jsem nečekala, jsou stabilní a vypadají luxusně. máme spojenou kychyn s obyvákem a jsou v prostoru minimalistické

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné