| Nosítka pro miminka - jaké máte zkušenosti? - diskuze na toto téma |
Holky dávám si už konečně dohromady věci na miminko. Chtěla bych se zeptat, jakou máte zkušenost z hlediska nošení miminek v nosítku? Bude tam dítě klidné? Jitka | 6.1.2022 17:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nosítka pro miminka - jaké máte zkušenosti? Pokud to mohu hodnotit za sebe a své dítě, tak mohu říct, že není jiné místo, kde bych měla malou klidnější. Jsem strašně ráda za to, že jsem nosítko nakonec koupila. Doporučuji však rozhodně vybírat kvalitní nosítko z kvalitní bavlny. Já jsem koupila českou výrobu z organické česané bavlny. Odpověď Lucie | 8.1.2022 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nosítka pro miminka - jaké máte zkušenosti? Jaké to nosítko jste tedy prosím kupovala? Kde bych se na to mohla podívat? Vypadá to, že jste s ním opravdu spokojená. Odpověď Jitka | 11.1.2022 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nosítka pro miminka - jaké máte zkušenosti? Koupila jsem tento model kvalitního nosítka pro děti z kvalitního materiálu https://www.rischino-nositka.cz/nastavovaci-ergonomicke-nositko-flexi-xcross/wildlife-lattte-flexi-xcross/ Mají ho opravdu promyšlené, takže je pro dítě pohodlné a zapnout do toho dítě je opravdu jednoduché Odpověď Martina Poláková | 7.4.2022 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nosítka pro miminka - jaké máte zkušenosti? Taky jsem koupila nosítko od Rischino a byla jsem moc spokojená. Dcerku jsem nosila od 2 týdne, nosítko sedelo perfektně, byla v něm moc spokojená. Odpověď |