| Valentýn - diskuze na toto téma |
Co budete kupovat svým protějškům na Valentýna ?
Erika | 4.1.2022 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnTo já ještě vůbec nevím, ale letos něco musím, protože minulý rok mě přítel překvapil diamantovým náramkem a já pro něj nic neměla, tak to byl docela trapas. Odpověď Katka | 4.1.2022 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnAsi si zase koupím nějaký nový obleček a překvapím ho akorát teda ještě musím splašit něco abych zrovna v tu chvíli měla pak chuť pokračovat, protože s tím mám v poslední době problémy. Odpověď Janča | 6.1.2022 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnCo říkáte na valentýnské tričko ? Dívala jsem se na fajntricko.cz a přijde mi to jako super dárek :) Odpověď Ramida | 7.1.2022 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Valentýnjá dostávám vždy svíčku, to potěší nejvíc Odpověď Angie | 22.1.2022 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ValentýnTaky jsem dostala od přítele svíčku, ale ne na Valentýna, ale jenom tak a od značky, kterou jsem ještě neznala, přitom teď mám od nich minimálně 6 svíček, protože ty vůně jsou neskutečné. Doporučuju kouknout a nějakou si vybrat od Veynero, myslím si, že ani nebudeš vědět kterou vzít první stejně jako já :D Odpověď Petra | 8.1.2022 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnCo tak těm chlapům kupujete ? Mám nového přítele a toto bude náš první Valentýn tak docela tápu v tom, co mu koupit. Odpověď Andrea | 24.1.2022 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ValentýnPřítel pořád mluví o tom, jak by chtěl nový bluetooth reprák :) padl mi jeden do oka na student-eshopu odkud jsem si objednávala sklíčko na telefon, tak mu ho koupím :) Odpověď Petr | 19.1.2022 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnKdyž vás tu je dámy tolik, tak bych toho využil a zeptal se jestli by jste jako ženy ocenily prstýnek ve tvaru srdíčka nebo je to už moc ? https://www.tiami.cz/prsten-z-bileho-zlata-s-lab-grown-diamanty-cute-heart/ Odpověď Evik | 19.1.2022 17:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnMy tady ten svátek moc neslavíme a jdeme třeba jenom symbolicky na večeři, navíc vzhledem k problémům které přítel má, tak bych mu nejradši koupila něco na pořádnou erekci, abysme si večer po večeři užili oba -_- Odpověď Alex | 24.1.2022 15:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnSuper jsou eshopy, kde mají tady na ty události přímo vyhrazené věci, což je třeba nekupto.cz. Mně osobně to třeba nesmírně ulehčuje hledání. Odpověď sabina | 3.2.2022 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Valentýnsouhlasím, na nekupto.cz nakupuji taky často :) Odpověď Silva | 4.2.2022 11:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Valentýntak já mám vybráno...https://www.nekupto.cz/darky-k-valentynu/ tady je toho mrak Odpověď Lota | 10.2.2022 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Valentýnco konkrétně jste holky braly?Už je nejvyšší čas objednat Odpověď dudlimmna | 13.2.2022 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Valentýnjá vzala toto..https://www.nekupto.cz/mini-hrnecky-pro-par-i-love-you/ Odpověď Lenka | 31.1.2022 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnViděla bych to na to, že Romčovi koupím nové autorádio :). Odpověď Sisulenka | 3.2.2022 18:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Valentýnjá koupím svíčky.. navozuje to pěknou romantiku :) Odpověď Barča | 5.2.2022 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ValentýnMáš vyzkoušenou nějakou konkrétní značku? Už mi většina mých došla, tak bych taky ráda nějaké nové Odpověď kikina | 3.2.2022 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnKupujete si k Valentýnu dárky i sobě? sebeláska je taky důležitá :D Odpověď Sandra | 8.2.2022 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Valentýntak o té stránce nekupto.cz jsem neměla vědět.. tam toho majíííí, to je krása Odpověď Galetta | 10.2.2025 08:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ValentýnPro chlapa to mám vlastně docela jasné. Je to milovník jídla, takže buď mu uvařím, nebo koupím nějaké dobré maso, případně půjdeme někam ven na jídlo. Ale s miminem to vidím spíš na večer u sporáku a pak vínko. Spíš jsem zvědavá, co dostanu od něj. Vloni mi dal super poukaz na kosmetika Praha 1 do studia https://www.salonvenita.cz/ :) Vůbec by mi nevadilo, kdybych to letos dostala znovu. Odpověď Ciidiiina | 9.2.2022 17:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnJá miluju vlasovou kosmetiku... doufám, že ji i letos dostanu. Partner ví, že to mě vždy potěší :) a možná si i sama něco koupím. Odpověď Viktorie | 10.2.2022 18:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | ValentýnKupuje třeba i někdo nějaký kvalitní šampón? partner si dost zakládá na kštici Odpověď Poldina | 13.2.2022 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Valentýnjá jsem si vcelku "sobecky" koupila dárek sobě a to sice clip-in vlasy. Dlouho jsem váhala a teď se to hodí se udělat pěkná Odpověď Darina | 14.2.2022 13:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Valentýntak co holky, jak jste uspěly s dárky? Odpověď Jindriska | 18.2.2022 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ValentýnJá jsem koupila svíčky.. a nádherné to bylo Odpověď Ivka | 2.3.2022 15:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Valentýnno tak svíčky k valentýnu neodmyslitelně patříí Odpověď |