| Dobrý den, hledám pro dceru dárek k jejím 16 narozeninám - diskuze na toto téma |
Dokážete mi prosím někdo poradit dobrý dárek pro dceru k jejích 16 narozeninám? co by se tak pro ni mohlo hodit? Lída | 4.1.2022 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrý den, hledám pro dceru dárek k jejím 16 narozeninámCo třeba oblečení ? :) Je v pubertě takže určitě oblečení řeší ne ? :) Odpověď Radka | 6.1.2022 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrý den, hledám pro dceru dárek k jejím 16 narozeninámDo oblečení bych nešla, myslím si, že v tomhle věku si to bude spíš chtít vybírat sama. Já jsem kupovala pro dceru k 16 narozeninám provázkový náramek s diamantem. Je to něco co má hodnotu a držet hodnotu si to bude. Odpověď Iveta | 9.1.2022 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dobrý den, hledám pro dceru dárek k jejím 16 narozeninámJak vypadá provázkový náramek s diamantem? Co si pod tím mohu prosím představit? Odpověď Radka | 11.1.2022 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dobrý den, hledám pro dceru dárek k jejím 16 narozeninámPodívejte se, jak vypadá provázkový náramek https://www.tiami.cz/provazkovy-naramek-sweetie-ze-zluteho-zlata-s-diamantem/ , která má na sobě laboratorní diamant. Laboratorní diamanty vznikají v laboratoři za simulovaných podmínek podobně jako v přírodě. Jsou stejně kvalitní a nerozeznatelné. Navíc si stejně drží svojí cenu Odpověď Míša | 8.1.2022 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobrý den, hledám pro dceru dárek k jejím 16 narozeninámTaky je u nás momentálně nejvděčnější dárek oblečení, akorát dcera bude mít 18 takže si vždycky řekne co by potřebovala :) naposledy jsem jí objednávala oblečení z lunza a tam teda doporučuju kouknout, protože se tam dá fakt dobře nakoupit. Odpověď |