| Nová přikrývka - jakou vybrat pro sebe i děti? - diskuze na toto téma |
Můžete mi někdo prosím poradit s výběrem nové přikrývky pro mě i pro děti a manžela? Tedy kompletně pro celou rodinu? Kupoval jste někdo péřové? Dá se to někde sehnat ještě? Veronika | 6.1.2022 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nová přikrývka - jakou vybrat pro sebe i děti?Nevím jestli jste na 100 procent přesvědčená, že chcete péřové, ale já jsem nedávno šla do zátěžové přikrývky a to je tedy něco. Přikrývka by měla vážit zhruba 10% váhy člověka. Je všude stejně těžká a dokonale vás obejme. Je pod ní strašně příjemné teplo a mám pod ní pocit bezpečí. Odpověď Marcela | 9.1.2022 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nová přikrývka - jakou vybrat pro sebe i děti?To jsem třeba vůbec nevěděla, že by měla vážit 10 % váhy člověka. Kde se dá koupit taková přikrývka. Opravdu o tom slyším prvně. Odpověď Veronika | 11.1.2022 16:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nová přikrývka - jakou vybrat pro sebe i děti?Koupila jsem si přesně tuto zátěžovou přikrývku https://www.zoras.sk/cs/produkt/balance-zatezova-prikryvka-pro-dospele/ Musím říct, že se mi od té doby prostě perfektně spí a cítím se strašně dobře po ránu, protože spím celou noc. Odpověď |