Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Andropauza u muže

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Andropauza u muže - diskuze na toto téma
Zdravím, nemáte někdo vyzkoušený pro muže 50+ nějaký doplněk stravy na andropauzu (přechod), poradíte?

Marta | 4.1.2022 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Andropauza u muže
Zdravím, manžel si kupuje tento doplněk stravy https://eshop.woykoff.com/andromen a je s ním moc spokojený. Co vím, tak mu zabírá na problémy, které doprovází přechod.

Odpověď
Adéla | 8.1.2022 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Andropauza u muže
Holky, díky za tip, taky na Andromen mrknu. Manžel je taky v přechodu a má celkem blbý doprovodný projevy, třeba by mu to pomohlo.

Odpověď
mitchel dyck | 22.10.2024 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
I'm sharing my experience to you on how I won the lottery, you can win the lottery fast and reliable in wherever you are in the world, Dr Lucas is a God sent, I saw so many testimonials online on how he helped people won different kinds of lottery, I never believed so I had to contact him to be sure if he's real and genuine, to my greatest surprise he helped me won the 70 million Lotto Max Jackpot in Canada, I'm Mitchel Dyck, I regularly buy the lottery tickets whenever I go to fill my truck almost all the time, Dr Lucas told me what I needed to do as he cast my spell which i followed without any mistakes, he gave me the numbers on the 2nd day of the spell and directed me on how to play and I really won with the numbers he gave me, I can't explain all of my experience with Dr Lucas, you can review about my winnings online then give Dr Lucas a try and watch how you will win, Email him on Drlucasspelltemple@gmail.com or WhatsApp him on +234 904 794 3567 You'll never regret contacting Dr

Odpověď
Nawoja Elzbieta | 27.10.2024 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
LÉKAŘ ADAMSOVÁ DOKÁŽE LÉČIT TAKÉ NÁSLEDUJÍCÍ NEMOC Bylinná medicína doktora Adamse je dobrý lék na herpes, byl jsem přenašečem herpesu a viděl jsem svědectví o tom, jak doktor Adams léčí herpes, rozhodl jsem se ho kontaktovat, kontaktoval jsem ho a on mě vedl. Požádal jsem ho o řešení a on začal s léčbou mého zdraví. Poté, co dokončil sesílání kouzla, mi řekl, abych šel na kontrolu, mohl byste věřit, že jsem po testu byl potvrzen jako negativní na herpes a šel jsem do jiné nemocnice a byl také negativní, dnes jsem tak šťastný, protože jsem S pomocí Dr. Adamse jsem se osvobodil od herpetické choroby. Díky Bohu, nyní je vše v pořádku, jsem vyléčen Dr. Adamsem, bylinná medicína, jsem velmi vděčný Dr. Adamsovi, oslovte ho na [ adamslord85@gmail.com ] DOKTOR ADAMS MŮŽE TAKÉ LÉČIT NÁSLEDUJÍCÍ NEMOCI:-( 1). HERPES (2). HIV/AIDS (3). RAKOVINA VŠECH DRUHŮ (4). Hepatitida A,B,C (5)Těhotná (6) Zvětšení penisu ,,,,

Odpověď
Klára | 13.1.2022 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Andropauza u muže
Nevěděla jsem, že dělají doplňky stravy na přechod i pro chlapi, taky se na Andromen s manželem podíváme, hodil by se mu.

Odpověď
Hana | 24.1.2022 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Andropauza u muže
Moc díky za tip! Na Andromen jsem četla výborné recenze, takže jsem ho hned manželovi objednala.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné