| Akné v dospělosti - diskuze na toto téma |
Dobrý den, je mi 30 let a pořád mě trápí akné. Zkoušela jsem snad vše - změna antikoncepce, kožní, mastičky … Poradíte - nemáte podobnou zkušenost? Co Vám pomohlo? Sylva | 4.1.2022 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Akné v dospělostiZdravím, mě je skoro 40 let, ale s akné jsem ještě nedávno taky bojovala. Nakonec jsem zkusila čistě přírodní kosmetiku bez chemických přísad a mám klid. Drogérkové produkty letěly do koše a už je nikdy na pleť nekoupím :) Odpověď Julie | 9.1.2022 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Akné v dospělostiJakou značku byste mi doporučila. Je pravda, že přírodní kosmetiku jsem ještě nezkoušela :) Odpověď Sylva | 14.1.2022 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Akné v dospělostiJá kupuju produkty od Šumava Forrest, tady máte na jejich produkty odkaz https://www.sumavaforrest.cz/collections/aknozni-plet Kosmetika neucpává póry, je lehká a přitom hydratační. Navíc v nejsou zbytečné přísady a chemie. Odpověď Vanda | 17.1.2022 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Akné v dospělostiHolky, díky za tip na přírodní kosmetiku Šumava Forrest, taky ji vyzkouším. Četla jsem na ni samé dobré recenze. Odpověď Pavla | 8.1.2022 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Akné v dospělostiČetla jsem, že by mi stav pleti mohlo zlepšit cbd. Nemáte s tím zkušenost ? Odpověď Lucie | 6.5.2022 02:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Akné v dospělostiCo dělat, když jsem vyzkoušela opravdu hodně mastiček a jiných přípravků, ale přes to mám pořád problémy s akné a nemohu se toho zbavit? Co vám na to opravdu pomohlo? Odpověď Renata | 9.5.2022 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Akné v dospělostiNesmíte to vzdávat, já jsem s akné bojovala také velmi dlouho a už jsem si říkala, že to snad není možné, že mi na to nic nezabere. Pomohlo mi, když jsem si od babičky začala pravidelně půjčovat biolampa a pravidelně jsem se svítila. Díky tomu se mi pleť napravil a já už problém s akné nemám. Koupila jsem si později vlastní biolampu. Odpověď Lucie | 11.5.2022 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Akné v dospělostiNa kolik přijde takový biolampa a podle čeho se vybírá? Za jak dlouhou dobu vám to pomohlo? Odpověď Renata | 18.5.2022 17:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Akné v dospělostiKoupila jsem si stejnou jako má babička https://www.kingrayshop.cz/p/p-biolampa-stimlight-4-farby-plus-infra a jsem maximálně spokojená. Konečně jsem se toho prokletého akné zbavila. Odpověď |