| Žehlička - diskuze na toto téma |
Jaké žehličky na vlasy používáte a mohly by jste mi doporučit ? Ráda bych si pořídila novou a vůbec nevím jakou značku vybrat
Natka | 14.3.2022 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŽehličkaFén i žehličku na vlasy mám od oravy a jsem spokojená :) Odpověď Erika | 2.4.2022 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŽehličkaMinulý týden mi přišla tady ta na vlny a dělá je fakt moc hezké https://www.orava.eu/cz/cs/zehlicka-na-vlasy-2v1-tenera Odpověď Natka | 14.4.2022 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ŽehličkaVšak orava má kvalitní elektro, jak to malé, tak i to větší. Máme od nich už i lednici, protože jsem trvala na černé a Orava jako jedni z mála mají fakt krásný model. Odpověď Mia | 6.2.2023 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Žehličkato mně se líbí ty proprietky na obličej, špachtle, saunička .. nemáte něco z toho od nich doma? Odpověď Natka | 24.2.2023 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ŽehličkaMám tu jejich špachtli na obličej, koupila jsem si ji kvůli tomu, že jsem chtěla ušetřit, tak jsem přestala chodit na kosmetiku a začala jsem si pleť čistit doma a je to teda super :) Odpověď Mia | 28.2.2023 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ŽehličkaTakže je to takhle určené i pro domácí užití? Odpověď Natka | 20.3.2023 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ŽehličkaJasně, proto jsem si to pořídila a pleť to vyčistí fakt dokonale. Odpověď |