Kosmetika Iuvenio - diskuze na toto téma |
Zdravím, nemáte někdo vyzkoušenou českou kosmetiku Iuvenio? Všude na ni čtu chválu a přemýšlím o koupi. Sára | 12.1.2022 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika IuvenioAhoj, od Iuvenio mám sadu - sérum NANO + essence/tonikum FRESH a jsem hrozně spokojená. Sérum i essence je super, plánuju koupit další produkty :) Odpověď Ester | 16.1.2022 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika IuvenioHolky, četla jsem na značku Iuvenio hodně dobrých recenzí, poradíte - dají se třeba někde objednat jejich vzorečky na vyzkoušení? Odpověď Sára | 23.1.2022 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika IuvenioAno, tady máte odkaz přímo na vzorečky https://www.iuvenio.com/vzorky-6-produktu/ Odpověď Hana | 25.1.2022 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetika IuvenioMoc děkuji za odkaz, hned jsem si vzorečky od Iuvenio objednala a těším se až dorazí a vyzkouším je :) Odpověď Hana K. | 27.2.2023 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika IuvenioJá už žádnou kosmetiku nezkouším od té doby co jsem objevila kosmetiku Miracletox. Konečně mi pomohla zbavit se vrásek a pigmentace, pleť mám úplně omlazenou a celkově hezčí.
Odpověď Adina | 28.2.2023 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika IuvenioVážně? Co bych za to dala, co od nich používáš? Vyzkoušela bych…
Odpověď Hana K. | 23.3.2023 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika IuvenioVšechnu péči o pleť má už čistě od nich, takže sadu na čištění, sérum, krém, tox ampulky (okamžitý výsledek, fakt doporučuju). Jestli nevíš co vybrat tak mě moc ochotně pomohli s výběrem ;-)
Odpověď Ninka | 18.12.2023 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika IuvenioJá jsem ráda, že jsem tuhle kosmetiku objevila, dlouho jsem nemohla najít nic co by mi sedělo na mou citlivou pleť a tahle kosmetika je ideální :)
Odpověď |