| Broušení nožů - diskuze na toto téma |
Zdravím, holky mám takový dotaz - kde si necháte brousit nože? Blízko bydliště nic nemám a jsem bez chlapa. Sandra | 14.1.2022 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Broušení nožůZdravím, mrkněte na ostraposta.cz/ Nemusíte nikam chodit, pošlou vám obálku a instrukce. Je to jednoduché a hlavně brousí nože fakt profesionálně. Odpověď Martina | 17.1.2022 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Broušení nožůTuhle službu jsem vůbec neznala! Já blbec vždycky nože vyhodím a koupím nové :( Určitě služby od Ostrá pošta vyzkouším! Odpověď Julie | 22.1.2022 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Broušení nožůTaky to slyším poprvé, ale přijde mi to jako super nápad! Hlavně v dnešní době, když člověk nechce moc nikam chodit, je to super. Určitě se mrknu na jejich stránky a službu vyzkouším. Odpověď Renata | 24.1.2022 16:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Broušení nožůKdyž tu řešíte nože, tak mohla bych se zeptat jakou značku by jste mi doporučily ? Odpověď Petra | 25.1.2022 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Broušení nožůHolky, to zní dobře :) Taky nože vyhazuju, ale vypadá to, že přestanu a nechám je konečně nabrousit :) Odpověď |