Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - FFP2 respirátory vhodné pro děti - výběr

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
FFP2 respirátory vhodné pro děti - výběr - diskuze na toto téma
Zdravím, jak to tak vypadá, tak se respirátorů jen tak nezbavíme. Chtěla bych se zeptat, jaké respirátory kupujete pro děti? Které jim dobře sedí?

Dominika | 11.1.2022 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
FFP2 respirátory vhodné pro děti - výběr
Pro děti jsem na internetu našla přímo dětské respirátory, které plní stejná kritéria jako klasické respirátory. Pro jak staré děti to hledáte?

Odpověď
Lucie | 11.1.2022 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: FFP2 respirátory vhodné pro děti - výběr
Jakože jste tedy našla přímo respirátory pro děti? Hledám to pro syna ve věku 8 let. Ještě jsem prostě nikde nenarazila na respirátor, který by mi na obličeji seděl a potom to podle mého názoru nemá ani moc smysl, aby to nosil.

Odpověď
Dominika | 11.1.2022 12:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: FFP2 respirátory vhodné pro děti - výběr
Respirátory vhodné pro děti kupuji z internetového obchodu https://www.prozdravotniky.cz/holcici-respirator-ffp2-nr-primus-xxs-5ks/ , kde mají dobré ceny, ale také navíc to vždy rychle doručí. Našla jsem je tam, protože jsem u nich pro sebe a manželka kupovala respirátory ve větším balení jen za 3,6 Kč.

Odpověď
Rita | 13.1.2022 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: FFP2 respirátory vhodné pro děti - výběr
Také hledám pro 9 leté dítě, a vyzkoušené respirátory na obličejíku špatně drží :(

Odpověď
Dominika | 15.1.2022 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: FFP2 respirátory vhodné pro děti - výběr
Tak ty co mají tady na tom eshopu prozdravotníky, tak ty sedí dobře. Objednávám je už jenom odsud, protože ty co jsem kupovala tady u nás, tak ty měly ty gumičky hrozně dlouhé a velikost respirátoru absolutně neodpovídala dětskému obličeji.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné