Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Kde nabrousit kvalitně nože?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kde nabrousit kvalitně nože? - diskuze na toto téma
Zdravím, potřebovala bych radu. Před 4 lety jsem si koupila drahé kvalitní nože. Teď už nejsou tak ostré a já bych je potřebovala nabrousit. Můžete mi poradit jak na to? Mám se o to pokoušet sama na nějakém brousku nebo to raději někomu dát?

Helena | 17.1.2022 02:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde nabrousit kvalitně nože?
To asi zkusit můžete, ale také si u toho můžete nože zničit. Já raději pravidelně posílám nože brousit do firmy, kde se na to specializují. Stačí si u nich objednat broušení a dostanete od nich poštou obálku, do které nože vložíte a pošlete. Oni nože převezmou, nabrousí a ve stejné obálce pak pošlou zase zpět. Prostě super služba a máte tak jistotou, že jsou nože dobře nabroušeny.

Odpověď
Martina | 19.1.2022 18:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kde nabrousit kvalitně nože?
Která firma to dělá takhle? Podívala bych se na to a případně bych to i vyzkoušela.

Odpověď
Helena | 22.1.2022 00:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kde nabrousit kvalitně nože?
Broušení nožů si takhle můžete objednat u firmy https://www.ostraposta.cz/ , která vám po objednání broušení pošle obálku. Celé to mají na stránkách popsané a nože dokáží nabrousit opravdu perfektně.

Odpověď
Eva | 24.1.2022 16:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mohla bych se zeptat jakou značku nožů máte ? Chtěla bych si pořídit nějaký lepší nůž na maso, tak budu ráda za doporučení.

Odpověď
Hana | 1.3.2022 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Také bych potřebovala poradit, kde koupit kvalitní nože? Kam se podívat? Už jsem nože párkrát kupovala, ale velmi často se mi nože rychle ničí. Proto jsem se rozhodla koupit kvalitu. Jak ji ale vybrat?

Odpověď
Iveta | 3.3.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kde nabrousit kvalitně nože?
Já jsem také dříve kupovala nože spíše jen podle ceny. Pak už jsem se ale odhodlala koupit kvalitní nože a pořídila jsem si nože z damaškové oceli, které jsou tedy opravdu perfektně ostré. Navíc damašková ocel je velmi odolná a nože jen tak nezničíte.

Odpověď
Hana | 6.3.2022 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kde nabrousit kvalitně nože?
Co to přesně je ta damašková ocel? Co si pod tím mohu představit? Kolik stojí ty nože? Mohu se na ně někde podívat?

Odpověď
Iveta | 12.3.2022 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kde nabrousit kvalitně nože?
Damašková ocel má 33 vrstev z každé strany nože a uprostřed ocelové jádro. Díky tomu jsou nože opravdu velmi ostré, ale také odolné. Podívejte se na stránky https://www.dellinger.cz/cs/ , tady si můžete vybírat z několika druhů velmi kvalitních nožů všech tvarů.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné