| Valentýn 2022 - diskuze na toto téma |
Ahoj, pomalu ale jistě se blíží sv. Valentýn a já jako každý rok mám problém vymyslet něco originálního. Problém je, že má přítel v tento den i narozeniny, takže Valentýn jde většinou stranou. Letos bych se chtěla zaměřit kromě narozek i na den zamilovaných a vymyslet hezkou maličkost. Máte tipy na takový dárek? Klidně i něco, co se dá vymyslet doma. Děkuji Tyna | 17.1.2022 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Valentýn 2022Tak můžeš mu dát dárek k narozeninám a k valentýnské příležitosti si vzít sexy oblečení a udělat třeba dobrou večeři. Odpověď Petra | 27.1.2022 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Valentýn 2022Co něco sladkého ? To se podle mě k valentýnu nejvíc hodí :) můžu ti dát i tip, kde mají vynikající čokoládu, a to je čokoládovna Janek :) Odpověď Andy | 1.2.2022 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Valentýn 2022Booože, taky tu jejich čokoládu miluješ ? Dostala jsem od nich bonbošku poprvé od manžela a od té doby si ty pralinky objednávám sama, protože je to neskutečná dobrota. Odpověď Denča | 31.1.2022 00:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Valentýn 2022Nakup si červené sexy prádlo z www.e-kondomy.cz a ještě k tomu kup šlehačku a máš vyhráno. :D Odpověď |