| Kvalitní kojenecké oblečení - diskuze na toto téma |
Ahoj, maminy prosím jak vybrat kvalitní oblečení pro miminko a potom i pro větší dítě? Moc jsem tady k tomu nikde nenašla, podle čeho bych to měla vybírat? Lucie Severinová | 18.1.2022 18:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní kojenecké oblečeníVyzkoušela jsem několik obchodů, kde jsem kupovala nebo se i byla dívat na oblečení pro děti. Nakonec nejvíce kupuji oblečení z obchodu, kde se specializují na oblečení z organické BIO bavlny pro děti, která je velmi příjemná a šetrná k dětské pokožce. Odpověď Dominika Petrásková | 19.1.2022 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní kojenecké oblečeníA to oblečení se pak v pračce nesrazí? Kde se na to mohu podívat? Odpověď Lucie Severinová | 22.1.2022 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní kojenecké oblečeníKupuji kvalitní oblečení od https://www.tamaiti.cz/detske-a-kojenecke-obleceni-z-biobavlny/ , které normálně peru v pračce na 30 stupňů. Jen ho nedávám do sušičky, protože ta všeobecně ničí barvy oblečení. Doporučuji se podívat krom oblečení i na jejich dečky, které mají hodně pěkné. Odpověď Aneta | 31.1.2022 16:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní kojenecké oblečeníPár kousků tady z toho eshopu taky máme a kvalita materiálu a zpracování je opravdu znát. Rozhodně se vyplatí si za kvalitu připlatit, protože podle toho to oblečení taky vydrží ;) Odpověď |